Το "μεταγραφικό παζάρι" άρχισε

Μπορεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 να ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με θριαμβευτές την Renault και τον Fernando Alonso, ωστόσο, ήδη οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να «κλείσουν» τους πιλότους που έχουν τη νέα χρονιά.

Το "μεταγραφικό παζάρι" άρχισε
Μπορεί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Formula 1 να ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή με θριαμβευτές την Renault και τον Fernando Alonso, ωστόσο, ήδη οι ομάδες έχουν ξεκινήσει τις διαδικασίες προκειμένου να « κλείσουν» τους πιλότους πουθα έχουν τη νέα χρονιά.

Ο Felipe Massa από τη νέα χρονιά θα προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Ferrari, στη θέση του συμπατριώτη του Rubens Barrichello, ο οποίος μετακόμισε στην Honda. Ελεύθερη παραμένει η δεύτερη θέση της Williams, η οποία όπως όλα δείχνουν θα καταλήξει στον 20χρονο Nico Rosberg, γιο του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή Keke.

Στη νέα ομάδα που δημιούργησε η BMW (πρώην Sauber) η μια θέση έχει « καπαρωθεί» από τον Nick Heidfeld, ωστόσο, η δεύτερη θέση όλα δείχνουν πως θα δοθεί στον Jacques Villeneuve, ο οποίος έχει διετές συμβόλαιο με την ομάδα, αν και οι πληροφορίες αναφέρουν πως οι Γερμανοί « γλυκοκοιτάζουν» τον δοκιμαστή της Mclaren, Alex Wurz.

Στην Midland (όπως θα ονομάζεται από τη νέα σεζόν η Jordan) οι δυο υποψήφιοι μοιάζουν να παραμένουν οι περσινοί οδηγοί της ομάδας, Tiago Monteiro και Narain Karthikeyan. Η επέκταση της Red Bull στο χώρο της Formula 1 είχε ως αποτέλεσμα την εξαγορά και δεύτερης ομάδας, της Minardi, η οποία από τη νέα χρονιά θα μετονομαστεί σε Red Bull Junior.

Στην πρώτη ομάδα του αυστριακού κολοσσού οδηγοί θα παραμείνουν, όπως όλα δείχνουν, οι David Coulthard και Christian Klien ενώ στη νεοσύστατη Red Bull Junior τον ρόλο των δυο πιλότων θα μοιράζονται οι Vitantonio Liuzzi, Scott Speed και Neel Jani.

Στο προτελευταίο Grand Prix της χρονιάς στη Suzuka υπήρξε η πληροφορία της δημιουργίας μιας ακόμα νέας ομάδας από την Honda, με τους κινητήρες να δίνονται από τον ιαπωνικό κολοσσό. Εφόσον τελικά ευοδωθεί η συγκεκριμένη ιδέα τότε οι πιλότοι που θα αναλάβουν το βάρος του ανταγωνισμού θα είναι οι Takuma Sato και Anthony Davidson.

News 24/7

24MEDIA NETWORK