Το NFL τρελάθηκε... (vids)

Ο χειμώνας φαίνεται πως πέφτει πολύ βαρύς για ορισμένους Αμερικανούς, που δείχνουν να έχουν χάσει τα μυαλά τους. Το NFL παίρνει μία διαφορετική τροπή τις τελευταίες μέρες, με ορισμένους ρόλους να... αντιστρέφονται.

Το NFL τρελάθηκε... (vids)

Για παράδειγμα, η απόπειρα του back των Rams, Kenneth Darby, να κερδίσει ορισμένες γιάρδες στο πρόσφατο παιχνίδι της ομάδας του Σεντ Λούις δεν είχε την καλύτερη δυνατή κατάληξη.

Η κούρσα του τον έφερε καταπάνω στον διαιτητή του αγώνα Garth DeFelice, ο οποίος δεν είχε άλλη επιλογή από το να ρίξει κάτω τον παίκτη με μία αξιοζήλευτη κίνηση από κάθε αντίπαλο!

Το σχετικό βίντεο


Σε ένα άλλο γήπεδο, που θύμιζε περισσότερο χιονοδρομική πίστα, η συνάντηση των Seahawks με τους Jets έληξε με νικήτρια τη γηπεδούχο ομάδα του Σιάτλ και τους φιλάθλους της να πανηγυρίζουν έξαλλα. Τόσο, που άρχισαν να πετούν... χιονόμπαλες στους Νεοϋορκέζους αντιπάλους κατά την αποχώρησή τους.

Ο Shaun Ellis δεν άντεξε. Ο αμυντικός των Jets μάζεψε μία τεράστια χιονόμπαλα και πέρασε στην αντεπίθεση. Την πέτασε σε έναν φίλαθλο που είχε την ατυχία να βρίσκεται κοντά του και πλέον την τύχη του θα κρίνει η αρμόδια επιτροπή του NFL.

Το σχετικό βίντεο


News 24/7

24MEDIA NETWORK