Το ουίσκι του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ είναι φτιαγμένο από δάκρυα ηττημένων

O Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έχει λανσάρει το κορυφαίο ίσως ιρλανδικό ουίσκι του πλανήτη, με μόνο εργαλείο τα υπέρ-αναγνωρίσιμα γάντια του. Το UFC κλαίει μπροστά στα αστρονομικά κέρδη του εκτός MMA.

Στιγμιότυπο της αναμέτρησης Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ στο UFC 229 του Λας Βέγκας
Στιγμιότυπο της αναμέτρησης Κόνορ ΜακΓκρέγκορ με τον Χαμπίμπ Νουρμαγκομέντοβ στο UFC 229 του Λας Βέγκας AP PHOTO/JOHN LOCHER, FILE

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ετοιμάζεται για την επιστροφή του στο οκτάγωνο, με σκοπό να αντιμετωπίσει τον Ντόναλντ Σερόνι, στις 18 Ιανουαρίου στο Λας Βέγκας. Πριν υποδεχτούμε με αποθέωση αυτήν την επιστροφή, μπορούμε απλά να υποκλιθούμε στο μεγαλείο μια προσωπικότητας του UFC, που συνεχίζει να αγωνίζεται -λογικά- από χόμπι. Ο 31χρονος Ιρλανδός είναι μια περίπτωση Κριστιάνο Ρονάλντο, ακόμα πιο προχωρημένη. Δεν χρειάζεται τα social media για να βγάλει απιθανικομμύρια από μερικά post. Ο Κόνορ έχει επενδύσει σε αυτά που μιλάνε στη ψυχή του μέσου άντρα: ένα καλό ουίσκι και ένα σοβαρό κοστούμι.

Πιθανότατα, ακόμα και μια μεταφορά της ζωής του Κόνορ στο σινεμά θα ήταν πολύ 'λίγη' μπροστά σε όσα συμβαίνουν στην πραγματική ζωή του. Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ εγκαταλείπει το UFC και επιστρέφει σε αυτό, με ρυθμό πολυβόλου ή μάλλον, κάθε φορά που χρειάζεται ένα καλό επικοινωνιακό τέχνασμα για να ανεβάσει τις πωλήσεις των brands που έχει λανσάρει.

Ο Κόνορ λοιπόν, ένας αθλητής που το 2018 λάνσαρε το brand ουίσκι Proper Twelve και στη συνέχεια μαζί με τον Αμερικάνο σχεδιαστή Ντέιβιντ Όγκαστ Χελ, δημιούργησαν το brand ανδρικής ένδυσης, August McGregor. Σήμερα υπολογίζεται πως τα κέρδη του μόνο από το Proper No. Twelve, έχουν ξεπεράσει τα 750 εκατομμύρια δολάρια, ενώ από το brand ρουχισμού, έχει κερδίσει περίπου 100 εκατομμύρια δολάρια στο ίδιο διάστημα.

Μόνο στην Αμερική, το Proper No Twelve κατάφερε να ξεπουλήσει στοκ έξι μηνών μέσα σε 10 μέρες! Σύμφωνα με πληροφορίες των Irish Times, το Proper No Twelve έχει ξεπεράσει το φράγμα του 1 δισ. δολαρίων σε πωλήσεις στην Αμερική και δίνει μάχη στήθος με στήθος με το Jameson, για να γίνει το κορυφαίο ιρλανδικό ουίσκι παγκοσμίως.

Αυτή η τεράστια επιτυχία του Proper No Twelve οφείλεται σε μια πανέξυπνη διαφημιστική καμπάνια, όπου ο Κόνορ επιλέγει σοφά να τοποθετήσει στοχευμένα το αγαπημένο του ουίσκι σε φωτογραφίες, social media posts, συνεντεύξεις Τύπου και όπου αλλού υπάρχει το μποξ ως κεντρικό σημείο αναφοράς. Μποξ και ουίσκι και αυτό το μικρό θαύμα του content marketing αντί για του Καρρά τους δίσκους, περιλαμβάνει ενίοτε και τα ρούχα της August Hell που αναφέραμε παραπάνω.

Το όνομα 'Proper 12' έχει επίσης, μια ιδιαίτερα συναισθηματική αξία για τον ίδιο τον Κόνορ."Κατάγομαι από ένα μέρος που λέγεται Κράμλιν στην 12η γειτονιά του Δουβλίνου. Αυτό το μέρος ακόμα και σήμερα είναι κομμάτι της ζωής μου. Από εκεί προήλθε το όνομα λοιπόν. Είναι ένα αυθεντικό ιρλανδικό ουίσκι και το '12' είναι η γειτονιά μου". To ταξίδι της ζωής του Κόνορ ΜακΓκρέγκορ έχει δημιουργήσει νέους σταθμούς. Tα γάντια και το οκτάγωνο είναι απλά το όχημα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK