Το πρώτο Κύπελλο του Ηρακλή από το 2006, το τελευταίο του Κράβαρικ

Μέσα σε μια ωραία ατμόσφαιρα που δημιούργησαν, μεταξύ άλλων, και οι περίπου 1.000 φίλαθλοι που κατέκλυσαν το γήπεδο και με τον Αντρέι Κράβαρικ να έχει την τιμητική του, έγινε η απονομή του Κυπέλλου στον Ηρακλή.

Το πρώτο Κύπελλο του Ηρακλή από το 2006, το τελευταίο του Κράβαρικ

Ο αρχηγός του "γηραιού" Κώστας Προύσαλης πριν πάρει την κούπα από τα χέρια του προέδρου της ΕΟΠΕ, Αχιλλέα Μαυρομάτη κάλεσε κοντά του τον 40χρονο παίκτη για να την σηκώσουν μαζί, με το γλέντι να αρχίζει...Η "κολόνα" του Ηρακλή θα αποσυρθεί από την ενεργό δράση στο τέλος της τρέχουσας σεζόν.

" Έχουμε νικήσει τη Λαμία στο πρωτάθλημα όταν ήταν πλήρης δύο φορές με 3-0 αλλά ο τελικός είναι ένα και μοναδικό παιχνίδι. Ήμασταν συγκεντρωμένοι και σωστοί στην τακτική και είχαμε συνοχή. Μπορούσαμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα αλλά είναι σημαντικό που ο Ηρακλής ξαναγυρνάει στην κορυφή" δήλωσε ο Σωτήρης Δρίκος, που οδήγησε τον "γηραιό'" στο πρώτο του Κύπελλο από το 2006.

Και πρόσθεσε: "Ήταν ένα τριήμερο τουρνουά, ανταποκριθήκαμε στις δυσκολίες. Ήμασταν και τυχεροί γιατί ήμασταν πλήρεις σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ομάδες που είχαν προβλήματα. Το πρωτάθλημα είναι άλλο πράγμα. Τώρα ρίχνουμε το ενδιαφέρον μας στα πλέι οφ με τον Παμβοχαϊκό και ελπίζουμε σε καλύτερη συνέχεια".

News 24/7

24MEDIA NETWORK