Το σπίτι της Μαρία Σαράποβα κρύβει μια ατέλειωτη δεξαμενή δακρύων

Η 'συνταξιοδότηση' της Μαρία Σαράποβα θα γίνει σε μια ονειρεμένη έπαυλη στο Λος Άντζελες. Η πισίνα και το δωμάτιο μπόουλινγκ έχουν κινηματογραφικές διαστάσεις.

Η Μαρία Σαράποβα σε δράση κατά την αναμέτρηση της με την Άννα Τσακβετάντζε.
Η Μαρία Σαράποβα σε δράση κατά την αναμέτρηση της με την Άννα Τσακβετάντζε. AP PHOTO/SANG TAN

H Μαρία Σαράποβα ποτέ δεν ήταν μια βαρετή παρουσία στο τένις. Η 32χρονη, εξωπραγματικά γοητευτική Ρωσίδα, από το πρώτο 18μηνο της παρουσίας της σε major τουρνουά, κατάφερε να στρέψει όλα τα βλέμματα του παγκοσμίου τένις προς το πρόσωπο της, φτάνοντας στην κορυφή του Γουίμπλεντον και φτάνοντας με άνεση στις κορυφαίες θέσεις του US Open. Τον Αύγουστο του 2005 πάτησε στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης και τα επόμενα χρόνια πήρε σχεδόν όλα τα μεγάλα τουρνουά σε Ευρώπη, ΗΠΑ και Αυστραλία. Η είδηση ότι είχε βρεθεί ντοπαρισμένη με την ουσία 'μελδόνιο' το 2016 έγινε μια κηλίδα στη λαμπρή πορεία της και ενδεχομένως αποτέλεσε την αρχή του τέλους αυτής, φτάνοντας στο Σήμερα και στην ανακοίνωση της απόσυρσης της από τα κορτ.

Η Σαράποβα μοιάζει να έχει παρατήσει το τένις εδώ και καιρό, κάνοντας τις επικές εμφανίσεις της πριν από 10-15 χρόνια να μοιάζουν ακόμα πιο 'παλιακές' απ' όσο πραγματικά είναι. Η 32χρονη Ρωσίδα έχει ποντάρει στο χρηματιστήριο των Ινφλουένσερ την κινηματογραφική ομορφιά της κι έχει κερδίσει ήδη αμύθητα ποσά, συνεργαζόμενη με brands όπως η Nike και η Porsche. Επίσης, από εδώ και στο εξής, θα έχει άπλετο χρόνο για να απολαύσει το σπίτι που -με μια παράξενη επιμονή και εμμονή- έχτιζε εδώ και χρόνια σε παραθαλάσσιο σημείο του Λος Άντζελες.

Η ίδια έχει διηγηθεί πως κατά καιρούς έκανε "αγώνα δρόμου" από το αεροδρόμιο στην περιοχή Πάγιος Βέρδερς του Λος Άντζελες, προκειμένου να επιβλέψει τις εργασίες ανοικοδόμησης ενος σπιτιού που περιλαμβάνει ένα απέραντο δωμάτιο μπόοουλινγκ, μια πισίνα, τοίχους και σαλόνια γεμάτους από μίνιμαλ καλλιτεχνικές πινελιές. Μπορούμε με ασφάλεια να πούμε ότι η Σαράποβα θα περάσει τα χρόνια της 'σύνταξής' της κάνοντας μπάνιο με τα δάκρυα των αντιπάλων της και παίζοντας με κορίνες, σαν να είναι φιναλίστ κάποιου από τα αμέτρητα Open που συμμετείχε.

Το σπίτι της Μαρία Σαράποβα κρύβει μια ατέλειωτη δεξαμενή δακρύων
Το σπίτι της Μαρία Σαράποβα κρύβει μια ατέλειωτη δεξαμενή δακρύων

News 24/7

24MEDIA NETWORK