Το "τρελό" ποσό που παίρνει ο Κανέλο, ο μποξέρ που απειλούσε τον Μέσι

Με 1.000.000 δολάρια ανά 2 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα που βρίσκεται στο ρίνγκ αμοίβεται ο Μεξικανός πυγμάχος, Κανέλο Αλβάρεζ, που πρόσφατα απείλησε τον Λιονέλ Μέσι.

Canelo Alvarez celebrates after defeating Gennady Golovkin in their super middleweight title boxing match, Saturday, Sept. 17, 2022, in Las Vegas. (AP Photo/John Locher)
Ο Κανέλο Αλβαρέζ (AP PHOTO/JOHN LOCHER)

Μπορεί να έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό εξαιτίας της διαμάχης του με τον Λιονέλ Μέσι, αλλά ο Κανέλο Αλβάρεζ μόνο άγνωστος δεν είναι στον κόσμο της πυγμαχίας, με τα χρήματα που κερδίζει να τον καθιστούν έναν από τους πλουσιότερους αθλητές στον πλανήτη.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας ο Μεξικάνος μποξέρ αμοίβεται με 1.000.000 εκατομμύριο δολάρια ανά 2 λεπτά και 15 δευτερόλεπτα που βρίσκεται στο ρίνγκ, ποσό που τον κατατάσσει δεύτερο στη σχετική λίστα στο συγκεκριμένο άθλημα.

Παραπάνω χρήματα, σύμφωνα με το δημοσίευμα της MARCA, παίρνει μόνο ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ ο οποίος αμοίβεται με το ποσό των 7.7 εκατομμυρίων δολαρίων ανά λεπτό που βρίσκεται στο ρινγκ.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο μάγος του Πογκμπά αποκαλύψε αν έκανε βουντού στον Εμπαπέ

Ο βασιλιάς του κρίκετ ρίχνει 88 εκατ. followers στον βασιλιά του ΝΒΑ, Λεμπρόν

Γιουνάιτεντ: Επέστρεψε στη δράση και έφαγε τέσσερα από την προτελευταία της Ισπανίας

News 24/7

24MEDIA NETWORK