Το βίντεο με τα ομοφοβικά σχόλια του McGregor που διέγραψε το UFC!

"Πατάτα" ολκής από το UFC και τον Conor McGregor. Ο Ιρλανδός πρωταθλητής ακούγεται σ' ένα βίντεο να βρίζει τον αντίπαλό του συναθλητή του Artem Lobov, Andre Fili, γεγονός που χαρακτηρίστηκε ομοφοβικό παραλήρημα, ενώ ο οργανισμός "κατέβασε" το επίμαχο βίντεο.

Το βίντεο με τα ομοφοβικά σχόλια του McGregor που διέγραψε το UFC!

Στην εποχή που το ίντερνετ "βασιλεύει", δύσκολα μπορεί κάτι να διαγραφεί...

Σε αυτή την παγίδα έπεσε το UFC "κατεβάζοντας" από τον επίσημο λογαριασμό του βίντεο στο οποίο ακούγεται ο Conor McGregor, ξανά, να βάλλεται εναντίον αθλητή με χαρακτηρισμούς ομοφοβικούς! Το διαδίκτυο έχει πάρει "φωτιά", αφού κάποιος πρόλαβε να "αρπάξει" το βίντεο πριν σβηστεί και για μία ακόμη φορά ο Ιρλανδός πρωταθλητής χαρακτηρίζεται ρατσιστής και ομοφοβικός.

Αμέσως μετά την πανηγυρική του είσοδο στο UFC του Γκντανσκ, που δεν ήταν επίσημη από πλευράς UFC, ο Conor McGregor συνόδευσε τον συναθλητή και φίλο του Artem Lobov στα αποδυτήρια αμέσως μετά την ήττα του από τον Andre Fili.

Στη διαδρομή ο Conor McGregor ακούγεται να αποκαλεί τον Fili " αδερφή", ενώ και κατά τη διάρκεια του αγώνα συνεχώς τον αποκαλούσε μ#@ν$...

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο McGregor καταφέρνει να χαρακτηριστεί ρατσιστής και ομοφοβικός.

Κατά το παρελθόν είχε χαρακτηρίσει "Ναζί" τον Dennis Siver, μαχητή από τη Γερμανία, ενώ πιο πρόσφατα μιλούσε για τον Mayweather αποκαλώντας τον μαύρο. Επίσης, είχε παρεξηγηθεί από την κοινή γνώμη όταν είχε πει: " Αγαπώ τους μαύρους γιατί είμαι κι εγώ μαύρος από την κοιλιά και κάτω ", αφήνοντας σεξιστικό υπονοούμενο που καταδικάστηκε ως ρατσιστικό.

News 24/7

24MEDIA NETWORK