Το 'Βουνό' μπαίνει στη μάχη των 1.001 κιλών κόντρα στο 'Τέρας'

Ο Χάφθορ Μπγιόρνσον αφού κατάφερε να σηκώσει 501 κιλά σε κίνηση deadlift, ζήτησε και πήρε την απόλυτη μάχη κόντρα στον -μέχρι πρότινος- πιο δυνατό άνθρωπο στον κόσμο, τον Έντι 'The Beast' Χολ. Ποιος θα επιβιώσει σε μια τέτοια μάχη;

Ο Χάφθορ Μπγιόρνσον σε ενέργεια προώθησης γνωστού brand ενεργειακού ποτού.
Ο Χάφθορ Μπγιόρνσον σε ενέργεια προώθησης γνωστού brand ενεργειακού ποτού. ©2019 EVAN AGOSTINI

Ένα νέο είδος ανταγωνιστικού θεάματος φαίνεται πως γεννιέται τα τελευταία χρόνια μέσα από την άρση βαρών. Οι αθλητές που μπορούν σχεδόν να σηκώσουν έναν ολόκληρο κόσμο με τα χέρια τους, αναμετρούνται για το ποιος θα καταφέρει να καταγράψει το πιο αστρονομικό ρεκόρ πάνω σε μια μπάρα και με το απαραίτητο φορτίο κιλών. Ο Χάφθορ Μπγιόρνσον, γνωστός και ως 'Το Βουνό' από τη συμμετοχή του στην τηλεοπτική σειρά 'Game Of Thrones', πρόσφατα κατέρριψε το ρεκόρ του Έντι Χολ (500 κιλά), σηκώνοντας 501 κιλά σε deadlift. Οι βρυχηθμοί του ακούστηκαν σε όλο το σύμπαν της άρσης βαρών.

O Μπγιόρνσον προκάλεσε σε μια μάχη μποξ τον Έντι 'The Beast' Χολ και αυτό το challenge απαντήθηκε αμέσως με αποδοχή. Ο ίδιος, σύμφωνα με το Givemesport, σε μήνυμα του προς τον Χολ, ανέφερε: "Τον επόμενο ενάμιση χρόνο θα αφιερωθώ πλήρως σε αυτή τη μάχη. Ανυπομονώ να έχω την οικογένεια μου στο πλάι, καθώς θα σε ξαπλώνω στο ρινγκ". Ο αγώνας μεταξύ του 'Βουνού' και του 'Τέρατος' θα γίνει το Σεπτέμβριο του 2021 στο Λας Βέγκας.

Είναι αυτός ο αγώνας μια πραγματική συνθήκη πυγμαχίας ή μια νέα συνθήκη όπου η πυγμαχία γίνεται η αφορμή για επίδειξη -τερατώδους- δύναμης; Η απάντηση, σύντομα στις οθόνες μας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK