Το ZMAKDOME 21 μυρίζει... αίμα

Με τον Β' Παγκόσμιο πόλεμο να έχει αναζωπυρωθεί στο ZMAK, η 3η μέρα του Νοεμβρίου προβλέπεται... εύφλεκτη.

Το ZMAKDOME 21 μυρίζει... αίμα

H 21η στροφή του μηνιαίου show του ZMAK, έχει δύο ματς τίτλου και έναν αγώνα ανάδειξης διεκδικητή. Το event θα γίνει στο 'Dungeon' του Πειραιά (Ασκληπιού 18) στις 20:00 με γενική είσοδο 8 ευρώ.

Οι λογαριασμοί των Τιτάνων με τους πρωταθλητές από την Αλβανία, Skendernation, έμειναν ανοιχτοί μετά το πρώτο τους ματς και η υπόθεση των ομαδικών τίτλων τελειώνει σε ένα 'no countout match'.

Ο πρωταθλητής Prime, Αλέκος Τόμπολας, έβγαλε το κολάρο του τραυματισμού και δήλωσε πως περιμένει οποιονδήποτε να διεκδικήσει τη ζώνη... εκείνη τη βραδιά και χωρίς προειδοποίηση.

H μεγάλη κόντρα μεταξύ της Power n' Money και του ιδιοκτήτη Πέτρου Πολυχρονίδη, μόλις ξεκίνησε και ο κ.Πέρης ήδη έχει ματς με τον πρώην πρωταθλητή F.B.I για το ποιος θα πάει για τον μεγάλο τίτλο (του Σπύρου Λούη).

Ακόμη, ο Γολιάθ κάνει ντεμπούτο στο "Dungeon", ενώ οι Temeterons λυσσάνε να πιάσουν στα χέρια τους αυτούς που τους απέκλεισαν από το Royal match, τους Νέμο και Μπόμπα (οι νεαροί που είχαν one night shoot από τα Trials του ZMAK).

Tέλος, το Immortal Tournament πλησιάζει στον τελικό, ενώ η νέα Women's Champion Εύα, θα γιορτάσει την κατάκτηση της ζώνης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ZMAKDOME 21

#1 contender for the ZMAK championship

κ.Πέρης vs F.B.I

Tag Team championship (no countout)

Skendernation © vs Τιτάνες

Prime Championship (open challenge)

Αλέκος Τόμπολας vs ;

Immortal Tournament (φάση των 8)

Κωστίκας vs Τζίμης Χάσταγκ

Immortal Tournament (φάση των 4)

Αλφρέδος Β’ vs Γιάννης «Axl»

Singles match

Γολιάθ vs Μήτσος Μπιουκάνος

Tag Team match

Temeterons vs Trials (Λευτέρης Νέμος & Τζόνι Μπόμπας)

Αν δεν είχες πάρει... είδηση του τι συνέβη στο ZMAK MY BEACH 2018, κάνε μια βόλτα εδώ

News 24/7

24MEDIA NETWORK