Τομ, τη στεναχώρησες τη Ζιζέλ. Αυτή όμως κυρία...

Ο Μπρέιντι έκανε το μοιραίο λάθος και οι Πέιτριοτς έχασαν τον τίτλο στο NFL. Η Βραζιλιάνα καλλονή ωστόσο, σύζυγος του αστέρα του αμερικάνικου φούτμπολ, στάθηκε στο ύψος της τηρώντας το fair play.

Τομ, τη στεναχώρησες τη Ζιζέλ. Αυτή όμως κυρία...

Είσαι ο κορυφαίος quarterback όλων των εποχών. Αν όχι ο κορυφαίος, τουλάχιστον ο πιο επιτυχημένος με πέντε τίτλους σε επτά (μέχρι χθες) Super Bowl. Στα 40 σου μάλιστα καταφέρνεις να έχεις περισσότερες από 10.000 γιάρδες σε περίοδο πλέι οφ, σημειώνοντας μια επίδοση που ουδείς άλλος έχει καταφέρει στην ιστορία.

Γιατί Τομ Μπρέιντι έκανες αυτό το κακό στους φίλους του Πέιτριοτς; Γιατί Τομ Μπρέιντι έχασες την μπάλα την κρίσιμη ώρα;

Το δικό του fumble στα 2'' λεπτά πριν από τη λήξη της τέταρτης περιόδου του μεγάλου αγώνα με τους Φιλαντέλφια Ίγκλς στη Μινεάπολη αποδείχθηκε καθοριστικό για την εξέλιξη στερώντας από τους Νιου Ίνγκλαντ την τελευταία, κανονική και όχι απέλπιδα, ευκαιρία τους για την κατάκτηση του βαρύτιμου τροπαίου.

Η σύζυγος του Μπρέιντι, η πασίγνωση και εκθαμβωτική Ζιζέλ, παρακολουθούσε το παιχνίδι από τα επίσημα του "U.S. Bank Stadium". Με συντροφιά τα παιδιά της κι... ένα ποτήρι κόκκινο κρασί. Πού να 'ξερε πως θα ήταν της παρηγοριάς, αυτό που θα 'πνιγε τον πόνο της;

Διότι παρά την εκπληκτική εμφάνιση του συντρόφου της ως τη στιγμή του μοιραίου λάθος, στο τέλος έψαχνε τρόπο να δικαιολογήσει την ήττα στα παιδιά της.

Ιδίως στην 5χρονη Βίβιαν με τις πολλές απορίες. Στην οποία απάντησε ότι " ο μπαμπάς έχει νικήσει πέντε φορές, όχι όμως σήμερα. Μερικές φορές θα πρέπει ν' αφήνεις και κάποιους άλλους να κερδίζουν". Και ούσα στ' αποδυτήρια συνεχάρη όποιον από τους παίκτες των πρωταθλητών Ίγκλς συνάντησε στο δρόμο της. Κίνηση που σχολιάστηκε με θετικό τρόπο απ' όλους!

Ήταν η βραδιά του Φόουλς (που από αναπληρωματικός έφτασε να γίνει MVP) και όχι του Μπρέιντι.

Το φιλί του πάντως θα το πήρε...

News 24/7

24MEDIA NETWORK