Top Teams Cup: Αγκάθια στο δρόμο του

Η τύχη δεν χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τους αντιπάλους του στον όμιλο της β' φάσης της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το Top Teams Cup. Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ομίλων, έφερε στο δρόμο του "τριφυλλιού" την πανίσχυρη ιταλική, Πιατσέντσα, την εξίσου πολύ δυνατή Ντιναμό Καζάν από τη Ρωσία και την τουρκική, Ερντεμίρ Σπορ.

Top Teams Cup: Αγκάθια στο δρόμο του

Η τύχη δεν χαμογέλασε στον Παναθηναϊκό όσον αφορά τους αντιπάλους του στον όμιλο της β' φάσης της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το Top Teams Cup. Η ολοκλήρωση της πρώτης φάσης των ομίλων, έφερε στο δρόμο του "τριφυλλιού" την πανίσχυρη ιταλική, Πιατσέντσα, την εξίσου πολύ δυνατή Ντιναμό Καζάν από τη Ρωσία και την τουρκική , Ερντεμίρ Σπορ.

Το πρόγραμμα των αγώνων

26/10 Ντιναμό Καζάν - ΠΑΟ
02/11 ΠΑΟ - Πιατσέντσα
09/11 ΠΑΟ - Ερντεμίρ
07/12 Ερντεμίρ - ΠΑΟ
14/12 Πιατσέντσα - ΠΑΟ
21/12 ΠΑΟ - Ντιναμό Καζάν.




Η δεύτερη φάση, στην οποία ο Παναθηναϊκός είχε προκριθεί άνευ αγώνων, ξεκινά στις 26 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται στις 21 Δεκεμβρίου. Η αρχή για το συγκρότημα του Κάρλος Χαβιέ Βέμπερ γίνεται από το Καζάν, εκεί όπου αρκετοί από τους παίκτες της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να συναντήσουν τον προ διετίας συμπαίκτη τους, τον Βραζιλιάνο Κλέμπερ. Η Ντιναμό, η οποία σημείωσε τρεις νίκες με 3-0 σετ έκαστη στην πρώτη φάση, διαθέτει επίσης, στη σύνθεσή της τους Ρώσους, Φόμιν, Αφινογκένοφ, Μπογκομόλοφ και Ολικβερ.

Στη δεύτερη αγωνιστική ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την ιταλική Πιατσέντσα η οποία, θεωρητικά είναι το μεγάλο φαβορί για την κατάληψη της πρώτης θέσης. Στο ρόστερ της διαθέτει παίκτες της αξίας των Μποβολέντα, Σιμεόνοφ, Ζλατάνοφ και φυσικά, του διεθνή Βραζιλιάνου λίμπερο, Σέρτζιο, ο οποίος θα τεθεί αντιμέτωπος με τους συμαπίκτες του στη "σελεσάο", Ντάντε και Μαρτσελίνιο. Αλλος ένας Βραζιλιάνος, ο Μπράβο και ο Κουβανός, Μάρσαλ συνθέτουν το παντοδύναμο "παζλ" της ιταλικής ομάδας.

Στην επόμενη φάση (προημιτελικά) προκρίνονται οι δύο πρώτοι από κάθε όμιλο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK