Top Teams Cup (Γ): Αντίο με νέα ήττα ο Φιλαθλητικός

Top Teams Cup (Γ): Αντίο με νέα ήττα ο Φιλαθλητικός

Χωρίς νίκη αποχαιρέτησε την Κυριακή (09/10) το Top Teams Cup γυναικών, αλλά και την Ευρώπη γενικότερα ο Φιλαθλητικός. Η ομάδα της Ιουλίας Σάλτσεβιτς ηττήθηκε και στο τρίτο της παιχνίδι στον 2ο όμιλο του Βελγίου, αυτή τη φορά από την ολλανδική Άμστελβιν με 2-3 σετ (15-25, 17-25, 25-23, 25-19, 14-16).

Οι απουσίες των Μαξίμοβα και Κωστάμη λόγω τραυματισμού δεν επέτρεψαν στις Θεσσαλονικιές να παλέψουν για κάτι καλύτερο στη διοργάνωση, με την Σάλτσεβιτς να δηλώνει: « Είμαι πολύ ευχαριστημένη από την απόδοση της ομάδας μου στο τουρνουά. Τα κορίτσια προσαρμόστηκαν πολύ γρήγορα στα νέα δεδομένα, αφού οι τραυματισμοί των Μαξίμοβα και Κωστάμη μας ανάγκασαν να αλλάξουμε τη σύνθεση της ομάδας. Οι νέες παίκτριες απέκτησαν εμπειρία και αυτό πιστεύω πως θα μας βοηθήσει στο πρωτάθλημα ».

Από την πλευρά της, η Φλώρα Ιωαννίδου επεσήμανε: « Ήταν μια πρωτόγνωρη εμπειρία για μένα. Ήταν ένα πολύ καλό τουρνουά και το επίπεδο ήταν ανεβασμένο. Είναι αρχή της σεζόν, δεν είμαστε απόλυτα έτοιμες, είχαμε ελλείψεις αλλά στην πορεία πιστεύω πως η ομάδα θα μπορέσει να φανερώσει τις πραγματικές της δυνατότητες. Το μόνο που χρειαζόμαστε είναι πίστωση χρόνου ».

Η Αριστέα Γιακούμπ, που κλήθηκε να καλύψει το κενό της Μαξίμοβα, τόνισε: « Ο Φιλαθλητικός είναι μια νεανική ομάδα και αγώνα με τον αγώνα αποκτά περισσότερες εμπειρίες. Στο Σαρλερουά, η ομάδα θεωρώ πως είχε μια αξιοπρεπή παρουσία, στάθηκε πολύ καλά και αν δεν είχαμε τις ελλείψεις ίσως να πανηγυρίζαμε τώρα την πρόκρισή μας στην επόμενη φάση της διοργάνωσης ».

News 24/7

24MEDIA NETWORK