Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα

Στη μάχη της β' προκριματικής φάσης της Ευρωλίγκα πόλο των Ανδρών ρίχνονται την Παρασκευή (30/09) Ολυμπιακός και Εθνικός. Το έργο και των δύο εκπροσώπων μας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κρίνεται δύσκολο, με τους "ερυθρόλευκους" να έχουν άλλο ένα εμπόδιο στην προσπάθειά τους αφού αγωνίζονται στον όμιλο του Βελιγραδίου.

Η ομάδα του Βαγγέλη Πάτερου πέφτει από την πρώτη μέρα στα βαθιά αφού καλείται να αντιμετωπίσει την πανίσχυρη Σίντεζ Καζάν από τη Ρωσία. Οι παίκτες του Ολυμπιακού θα βρουν απέναντί τους τον συμπαίκτη τους την περυσινή σεζόν, τον θηριώδη Γερμανό φουνταριστό, Τόμας Σερτβίτις. Αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του Τάσου Σχίζα λόγω του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί στην ωμοπλάτη.

Στο άλλο ματς του ομίλου η γηπεδούχος, Παρτιζάν Βελιγραδίου αντιμετωπίζει την Ολιμπίκ Νις. Η Παρτιζάν είναι η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο σαββατιάτικο πρόγραμμα και η ελληνική ομάδα θα ολοκληρώσει, ευελπιστούμε επιτυχώς,την παρουσία της την Κυριακή κόντρα στους Γάλλους.


Και μόνο το γεγονός ότι αγωνίζεται στην έδρα του, δίνει στον Εθνικό ένα αίσθημα αισιοδοξίας για την εξασφάλιση του εισιτηρίου που οδηγεί στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης. Οι "κυανόλευκοι" απήυθυναν έκκληση στον κόσμο τους να τους συμπαρασταθεί από το πρώτο παιχνίδι στο οποίο αναμένεται να πάρουν εύκολα τη νίκη με αντίπαλο την αδύναμη, Χεμπελιάντα από την Τουρκία.

Στον αγωνιστικό τομέα, ο Μάκλης Βολτυράκης δεν θα έχει στη διάθεσή του, μονάχα τον τραυματία, Νίκο Στελλάτο. Το Σάββατο οι "Πειραιώτες" αντιμετωπίζουν την Κάνστατ και την Κυριακή θα κληθούν να ξεπεράσουν το εμπόδιο της πανίσχυρης, Ποζίλιπο.

News 24/7

24MEDIA NETWORK