Τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Αγκίστρι

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ διοργανώνεται για πρώτη φορά στο Αγκίστρι, με τη συμμετοχή ερασιτεχνών παικτών, σε ταμπλό ανδρών, αλλά και μικτό, με τη φιλοδοξία να μπει το event στο ετήσιο καλεντάρι.

Τουρνουά μπιτς βόλεϊ στο Αγκίστρι

To πρώτο τουρνουά beach volley στο Αγκίστρι είναι γεγονός (Σαββατοκύριακο 21-22 Ιουνίου), χάρη στο σωματείο επαγγελματιών Αγκιστρίου , στην μαγική παραλία της Σκάλας.

Περιλαμβάνει τουρνουά ανδρών και μικτό και ο πρόεδρος του σωματείου επαγγελματιών Αγκιστρίου Μιχάλης Πάνου φιλοδοξεί να καθιερώσει το τουρνουά στο καλεντάρι του μπιτς βόλει.

Το τουρνουά είναι κατηγορίας satellite, με την υποστήριξη του Lipton ice tea και οι θεατές θα χορέψουν σε ρυθμούς zumba fitness, από την Zumba instructor Μάντω Λογοθέτη. Πληροφορίες, συμμετοχές στο τηλέφωνο: 22970 91608

Το Αγκίστρι αποτελεί έτσι κι αλλιώς πρόταση για ένα όμορφο Σαββατοκύριακο, καθώς είναι ένας μικρός επίγειος παράδεισος στον Αργοσαρωνικό, μόλις 55 λεπτά από τον Πειραιά πνιγμένος στο πράσινο, με τα πεύκα να "αγγίζουν" τα καταγάλανα νερά του. Είναι το τρίτο νησί στην Ελλάδα σε αναλογία πρασίνου (80%) και θα βρείτε καταπράσινα πευκοδάση, αμμουδερές παραλίες, καταγάλανα νερά, παραδοσιακό χρώμα, ησυχία, γαλήνη, αλλά και έντονη νυχτερινή ζωή για όσους το επιθυμούν.

Το Αγκίστρι με τις πολλές φυσικές του ομορφιές δίνει την δυνατότητα επιστροφής στην φύση, είτε μέσα στο πευκόφυτο δάσος, είτε στην θάλασσα. Οι διαδρομές του είναι πολυεπίπεδες και ενδιαφέρουσες για όσους επιθυμούν πεζοπορία ή τρέξιμο στο δάσος. Όσοι είναι λάτρεις του ποδηλάτου επιλέγουν να ασχοληθούν με το mountain bike – city bike είτε με τα θαλάσσια σπορ όπως καταδύσεις - canoe kayak.

News 24/7

24MEDIA NETWORK