Τραυματίες αποχώρησαν οι Κυπραίου και Ζιβούλοβιτς

Ο αγώνας του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ - Δούκας στιγματίστηκε από τον τραυματισμό των Κυπραίου και Ζιβούλοβιτς, ωστόσο τα πρώτα νέα ήταν θετικά για τους δύο αθλητές. Έσταζε η οροφή πριν το ματς.

Τραυματίες αποχώρησαν οι Κυπραίου και Ζιβούλοβιτς

To ματς ανάμεσα στον Stoiximan.gr ΠΑΟΚ - Δούκας βρήκε νικητή το "δικέφαλο του Βορρά", αλλά αυτό ελάχιστα απασχόλησε τους παίκτες και τους ανθρώπους των δύο ομάδων αφού δύο αθλητές τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Ο λόγος για τον Άκη Κυπραίου και τον Ούρος Ζιβούλοβιτς. Εκείνος που τραυματίστηκε πρώτος ήταν ο παίκτης του Δούκα.

Μετά από ένα μαρκάρισμα ο Ζιβούλοβιτς έπεσε άτσαλα και αμέσως έπιασε το γόνατο του. Μετά από αρκετή ώρα έφυγε από το γήπεδο πάνω σε φορείο και με ασθενοφόρο οδηγήθηκε στο "Γ. Γεννηματάς". Λίγο πριν το τέλος του αγώνα τραυματίστηκε και ο Άκης Κυπραίου.

Ο παίκτης του ΠΑΟΚ σε μια προσπάθεια του για να σουτάρει γλίστρησε στο τάραφλεξ το οποίο δεν είχε σκουπιστεί καλά από την αμέσως προηγούμενη φάση και αμέσως έπιασε το αριστερό του γόνατο. Αμφότεροι υποβλήθηκαν σε ακτινογραφίες οι οποίες ήταν καθαρές, ωστόσο θα κάνουν και μαγνητικές τη Δευτέρα.

Στα αξιοσημείωτα πάντως ότι το κλειστό της Μίκρας πριν την έναρξη του αγώνα έμπαζε νερά από την οροφή του και επιστρατεύτηκαν κουβάδες.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε ο Stoiximan.gr ΠΑΟΚ: "Η νίκη του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ επί του Δούκα, επισκιάστηκε από τους τραυματισμούς των Άκη Κυπραίου και Ούρος Ζιβούλοβιτς. Οι δύο αθλητές, που τραυματίστηκαν στο γόνατο σε διαφορετικά σημεία του αγώνα, διακομίστηκαν άμεσα στο νοσοκομείο «Γ. Γεννηματάς», όπου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις.

Οι ακτινογραφίες των δύο αθλητών ήταν καθαρές, αλλά αμφότεροι θα υποβληθούν τη Δευτέρα σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί το μέγεθος των τραυματισμών τους. Κοντάστον Άκη Κυπραίο ήταν ο φυσιοθεραπευτής του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ, Κώστας Μιχόπουλος, οι συμπαίκτες του Νίκος Κοκώνης, Άγγελος Τσίλης, Αστέρης Τριανταφύλλου και μέλη της διοίκησης.

Τον Ούρος Ζιβούλοβιτς συνοδεύει ο βοηθός προπονητής του Δούκα, Δημήτρης Στραβομύτης. Όλη η οικογένεια του Stoiximan.gr ΠΑΟΚ εύχεται στους δύο αθλητές «περαστικά» και «γρήγορη ανάρρωση»."

Σημειώνουμε πως πριν την έναρξη του αγώνα η οροφή του κλειστού της Μίκρας έσταζε λόγω της δυνατής βροχής στη Θεσσαλονίκη, όμως το γεγονός αυτό δεν έχει σχέση με τον τραυματισμό των δύο αθλητών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK