Τρέμε Αλόνσο, έρχεται ο Λάρι Μπερντ

Ο Φερνάντο Αλόνσο πρόκειται να αφήσει για λίγο καιρό το μονοθέσιο του στη F1 και θα πάει προς Αμερική μεριά για το Indy 500. Κάτι που όπως φαίνεται, ζήλεψε και ο θρύλος του μπάσκετ, Λάρι Μπερντ, που βρέθηκε να οδηγεί ένα μονοθέσιο στη Νέα Υόρκη! (VIDEO)

Indiana Pacers president of basketball operations Larry Bird announces that the team will not renew the contract of head coach Frank Vogel during a press conference in Indianapolis, Thursday, May 5, 2016. (AP Photo/Michael Conroy)
Indiana Pacers president of basketball operations Larry Bird announces that the team will not renew the contract of head coach Frank Vogel during a press conference in Indianapolis, Thursday, May 5, 2016. (AP Photo/Michael Conroy) AP

Ο Λάρι Μπερντ άφησε το μπάσκετ και στράφηκε στην οδήγηση; Ο ιδιοκτήτης των Πέισερς μπορεί να απογοητεύτηκε από την "σκούπα" των Καβαλίερς, αλλά δε σκέφτεται να κάνει στροφή στην καριέρα του. Ο φακός πάντως τον "έπιασε" να οδηγεί ένα εκπληκτικό μονοθέσιο στο κέντρο της Νέας Υόρκης.

Το 2021 η Ιντιάνα πρόκειται να αναλάβει τη διεξαγωγή του All Star Game και αποφάσισαν να φτιάξουν ένα μονοθέσιο όπως αυτά που τρέχουν στον αγώνα της Indianapolis 500, προκειμένου να διαφημίσουν το προϊόν τους. Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην 5η Λεωφόρο της Νέας Υόρκης να παρακολουθήσει το γεγονός με τον Λάρι Μπερντ να οδηγεί για μερικά μέτρα το εκπληκτικό μονοθέσιο.

Photo credits: AP Photo/Michael Conroy

24MEDIA NETWORK