Τρίτος ο Μιτάκης στην Ολλανδία
Εντυπωσιάζει ο Γιάννης Μιτάκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Laser rdl νέων που διεξάγεται στην Ολλανδία και ολοκληρώνεται το Σάββατο.

Εντυπωσιάζει ο Γιάννης Μιτάκης στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Laser rdl νέων που διεξάγεται στην Ολλανδία και ολοκληρώνεται το Σάββατο. Μετά και την 5η ιστιοδρομία ο Έλληνας αθλητής ανέβηκε στην 3η θέση της γενικής βαθμολογίας σε σύνολο 204 σκαφών που είναι χωρισμένα σε 3 γκρούπ.
Τα πλασαρίσματα του Μιτάκη είναι 4,22,1,2,2 και φυσικά διεκδικεί με αξιώσεις ένα από τα τρία μετάλλια. Προηγείται ο Δανός Τ. Σέρουπ με 4β και ακολουθεί ο Βρετανός Α. Μιλς Μπάρτον με 9β.
Πολύ καλά πάει και ο Α. Κάτσιος, ο οποίος είναι 11ος με 25β. Από κει και πέρα ο Ν. Χρυσός είναι 30ος με 51β, ο Ε. Πετρακόπουλος 33ος με 52β, ο Α. Κιουρτζής 44ος με 67β, και ο Λ. Θεοδοσιάδης 57ος με 81β.
Στα κορίτσια την καλύτερη εμφάνιση πραγματοποιεί η Ε. Μπατσή Γεωργακοπούλου, η οποία μετά από 5 ιστιοδρομίες είναι 30η με 113β σε σύνολο 68 σκαφών. Η Α. Ψωμά είναι 38η με 131β και η Κ. Δροσινού 58η με 197β.
Στην Ολλανδία πρόκειται να διεξαχθούν αυτές τις ημέρες τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα 470 junior και 420 junior με ελληνικές συμμετοχές.