Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα ράλι

Ανεξέλεγκτο αγωνιστικό αυτοκίνητο παραλίγο να καταπλακώσει θεατές.

Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα ράλι

Σαν από θαύμα γλίτωσαν μερικοί θεατές του "Jolly Rally" Valle D' Osta που έγινε στη γειτονική Ιταλία. Στο ασφάλτινο αυτό ράλι, οι Pietro Scavone- Diego D' Herin είχαν ένα πολύ σοβαρό ατύχημα που ευτυχώς δεν είχε μοιραία εξέλιξη.

Ο Ιταλός οδηγός έχασε τον έλεγχο μπαίνοντας με πολλά χιλιόμετρο σε μία αριστερή στροφή, το αυτοκίνητό του βγήκε εκτός δρόμο και άρχισε να ντεραπάρει ανεξέλεγκτο! Οι θεατές που κάθονταν μερικά μέτρα μετά τη στροφή, προσπάθησαν απελπισμένα να απομακρυνθούν. Για κάποιους δεν υπήρχε χρόνος.

Το Clio αναποδογύρισε με το πίσω μέρος έτοιμο να καταπλακώσει μία νεαρή κοπέλα που την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, στηρίχθηκε στα πόδια της και έπεσε προς τα πίσω αποφεύγοντας την άμορφη πλέον μάζα που την απειλούσε. Τυχερή και η φίλη της που παρότι παρακολουθούσε παγωμένη, το αυτοκίνητο στη συνέχεια κινήθηκε προς τα αριστερά, περνώντας ελάχιστα εκατοστά από το κορμί της.

Η τύχη τους ήταν απίστευτη και ουδείς τραυματίστηκε σε αυτό το ατύχημα. Ωστόσο, μία από τις δύο κοπέλες μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο καθώς είχε υποστεί σοκ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK