Τσακιρόπουλος: "Όσοι δεν θέλουν να παίζουν, να φύγουν"

Καζάνι έτοιμο να εκραγεί μοιάζει ο Ολυμπιακός. Η «καθαρή» ήττα από τη Λαμία όξυνε ακόμα περισσότερα τα πνεύματα, αφού μια ομάδα με το όνομα και το κύρος του Ολυμπιακού, που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό δεν γίνεται να παρουσιάζει αυτή την εικόνα που έδειξε στο Χαλκιοπούλειο

Τσακιρόπουλος: "Όσοι δεν θέλουν να παίζουν, να φύγουν"

Καζάνι έτοιμο να εκραγεί μοιάζει ο Ολυμπιακός. Η «καθαρή» ήττα από τη Λαμία όξυνε ακόμα περισσότερα τα πνεύματα, αφού μια ομάδα με το όνομα και το κύρος του Ολυμπιακού, που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό δεν γίνεται να παρουσιάζει αυτή την εικόνα που έδειξε στο Χαλκιοπούλειο. Το θέμα του Λορέντζο Μπερνάρντι, ο οποίος έχει ζητήσει να φύγει γιατί δεν μπορεί να προσαρμοστεί, έχει τον δικό του σημαντικό ρόλο στην άσχημη, μέχρι στιγμής, παρουσία των Πειραιωτών, αφού έχει αντίκτυπο και στους υπόλοιπους παίκτες.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης στη Λαμία, ο Αντώνης Τσακιρόπουλος δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του, στέλνοντας μήνυμα τόσο προς τον Ιταλό σούπερ σταρ, όσο και προς τη διοίκηση. « Κάθε μέρα δημιουργούνται πολλά προβλήματα στην ομάδα. Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει. Να αποφασίσουν τι θέλουν όλοι στην ομάδα και να μπουν να παίξουν όσοι θέλουν. Οι υπόλοιποι να φύγουν. Δεν είμαστε οικογένεια. Έχουμε μερίδιο ευθύνης όλοι και η διοίκηση » δήλωσε χαρακτηριστικά ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων».

Ο Ράντε Μάλεβιτς, από την άλλη πλευρά, χρέωσε το «στραπάτσο» στην κούραση: « Συγχαρητήρια στη Λαμία, ήταν καλύτερη. Το πρώτο σετ ήταν καθοριστικό, η ομάδα ήταν κουρασμένη από τα πολλά παιχνίδια. Η Λαμία είχε τακτική στο παιχνίδι της δεν έκανε λάθη σε αντίθεση με τους δικούς μου παίκτες. Πρέπει να ανεβάσουμε την ψυχολογία της ομάδας».

News 24/7

24MEDIA NETWORK