Τσιτσιπάς: Με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν

Την πρόκριση για τον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν πήρε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από τη νίκη του με 3-1 επί του Καρέν Χατσάνοφ.

Stefanos Tsitsipas of Greece reacts after winning a point against Karen Khachanov of Russia during their semifinal at the Australian Open tennis championship in Melbourne, Australia, Friday, Jan. 27, 2023. (AP Photo/Dita Alangkara)
ο Στέφανος Τσιτσιπάς πανηγυρίζει AP

Τη συμμετοχή του στο δεύτερο τελικό Grand Slam της καριέρας του εξασφάλισε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από τη νίκη του με 3-1 επί του Ρώσου Καρέν Χατσάνοφ.

Ο Έλληνας τενίστας επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, που είχε πριν από την έναρξη της αναμέτρησης και παρά το γεγονός πως ο Χατσάνοφ του έσβησε 2 ματς ποιντ πήρε την πρόκριση στον μεγάλο τελικό με 6-7, 4-6, 7-6, 3-6.

Πλέον, στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (29/01) θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης μεταξύ του Νόβακ Τζόκοβιτς και του Τόμι Πολ.

Θυμίζουμε ότι ο προηγουμένος τελικός Grand Slam που αγωνίστηκε ο Στέφανος Τσιτσιπάς ήταν κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς για το Ρολάντ Γκαρός.

Δείτε τον τελευταίο πόντο της αναμέτρησης

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφή 7.000.000 ευρώ του Φέργκιουσον φοράει τη φανέλα της Λαμίας

Απίστευτη ομάδα από την Αγγλία έκανε πρόταση 30 εκατ. ευρώ για τον Ζανιόλο

Ρονάλντο: Το αδιανόητα ακριβό ρολόι για τη μεταγραφή του στη Σαουδική Αραβία

News 24/7

24MEDIA NETWORK