Τσιτσιπάς: Το σχόλιο του για την Μάργκοτ Ρόμπι μετά τον ημιτελικό

Πώς είναι καλή ηθοποιός και τη θαυμάζει αλλά στόχος του είναι να κάνει καλά τη δουλειά του,δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς σε ερώτηση που δέχτηκε για την Μάργκοτ Ρόμπι.

Margot Robbie poses for photographers upon arrival for the premiere of the film 'Amsterdam' in London, Wednesday, Sept. 21, 2022. (Photo by Scott Garfitt/Invision/AP)
Η Μάργκοτ Ρόμπι SCOTT GARFITT/INVISION/AP

Την πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Αυστραλιανού Όπεν πανηγυρίζει ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά από τη νίκη του κόντρα στον Καρέν Χατσάνοφ.

Μετά από τη νίκη του στον προημιτελικό ο Έλληνας τενίστας είχε δηλώσει πως θα ήθελε πολύ να δει στην κερκίδα στον ημιτελικό την αγαπημένη του Αυστραλή ηθοποιό, Μάργκοτ Ρόμπι.

Έτσι, στη συνέντευξη του μετά από την ολοκλήρωση του μεγάλου ημιτελικού, ο Τσίτσι δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί για την Μάργκοτ Ρόμπι, της οποίας δήλωσε ότι είναι πολύ μεγάλος θαυμαστής.

Η Αυστραλή ηθοποιός δε παρακολούθησε τον μεγάλο ημιτελικό του Έλληνα τενίστα από κοντά όπως ο ίδιος ζήτησε κάτι που όπως φαίνεται τελικά δεν τον απασχόλησε ιδιαίτερα.

"... Την θαυμάζω πολύ,είναι καλή ηθοποιός και δεν πειράζει που δεν είναι τελικά εδώ. Είμαι συγκεντρωμένος στο να κάνω καλά τη δουλειά του και στον μεγάλο τελικό..."

Δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις του Στεφ

Διαβάστε Περισσότερα

Τσιτσιπάς: Με εμφατικό τρόπο προκρίθηκε στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν

Τσιτσιπάς: Το αστρονομικό ποσό που θα βάλει στα ταμεία του αν σηκώσει το AO

Γιουβέντους: Πλην Κιέζα, ζητά τρελό ποσό και για άλλο αστέρι της

News 24/7

24MEDIA NETWORK