Τζόκοβιτς εκτός εαυτού: ξέσπασε στη ρακέτα και στη μπλούζα του!

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς δεν μας έχει συνηθίσει να χάνει αγώνα τένις χωρίς να κερδίζει ούτε ένα σετ. Πόσο μάλλον να εκνευρίζεται και να ξεσπάει σε ό,τι είχε εύκαιρο μπροστά του (videos)!

Τζόκοβιτς εκτός εαυτού: ξέσπασε στη ρακέτα και στη μπλούζα του!

Τίποτα δεν πήγαινε καλά στον Νόβακ Τζόκοβιτς κατά τη διάρκεια του ημιτελικού του Shanghai Rolex Masters απέναντι στον Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ με αποτέλεσμα να χάσει με 6-4 6-4 από τον Ισπανό και να επιτρέπει έτσι στον Άντι Μάρεϊ να ψαλιδίσει ακόμα περισσότερο τη διαφορά που τον χωρίζει από το να βρεθεί εκείνος στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης.

Εκείνο πάντως που προκάλεσε την έκπληξη των θεατών στον αγώνα δεν ήταν η ήττα του Σέρβου τενίστα αλλά τα πάρα πολλά νεύρα που είχε, τα οποία τα διοχέτευσε μέσω ενός ξεσπάσματος στην.. ρακέτα του αλλά και σε ένα μικρό σχίσιμο στη μπλούζα του.

Βέβαια, ο "Νόλε" παρεκτράπη για λίγο αφού στη συνέχεια ανέκτησε τον αυτοέλεγχό του και έσπευσε ο ίδιος να μαζέψει τα κομμάτια από τη σπασμένη ρακέτα για να μην ταλαιπωρεί την κοπέλα που μπήκε στο κορτ για αυτό το σκοπό ενώ στη συνέχεια χειροκροτούσε ιπποτικά κάποιους εντυπωσιακούς πόντους που πήρε ο αντίπαλός του.

News 24/7

24MEDIA NETWORK