Βλάχος: "Ακολουθεί ένας αγώνας ζωής ή θανάτου"

Ο ομοσπονδιακός προπονητής Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον απεσταλμένο του Sport 24 Radio 103,3, Γιάννη Λαμπίρη μετά την ήττα της Εθνικής ομάδας πόλο από την Αυστραλία με 12-7.

Βλάχος: "Ακολουθεί ένας αγώνας ζωής ή θανάτου"

Η Εθνική πόλο υπέστη "βαριά" ήττα με 12-7 απ' την Αυστραλία κι έχασε την ευκαιρία να τερματίσει στην 1η θέση του 1ου ομίλου. Οι διεθνείς δεν βρέθηκαν σε καλή ημέρα, με αποτέλεσμα οι Αυστραλοί να ξεφύγουν από νωρίς στο σκορ και να μην κοιτάξουν ποτέ πίσω.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος μίλησε στον απεσταλμένο του " Sport 24 Radio 103,3", Γιάννη Λαμπίρη και στάθηκε στα αίτια της ήττας, ενώ τόνισε πως πρέπει άμεσα η ομάδα να επιστρέψει στις θετικές εμφανίσεις, αφού επίκειται ένας αγώνας "ζωής ή θανάτου".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ:

"Μπήκαν πολλά γκολ και καμιά ομάδα δεν μπορεί έτσι να κερδίσει ένα παιχνίδι με οποιονδήποτε αντίπαλο. Δεν είναι θέμα τακτικής ή αγωνιστικό. Πιστεύω ότι το μυαλό μας δεν ήταν στο σημερινό παιχνίδι. Είναι κάτι που πρέπει να μάθουμε να το διαχειριζόμαστε. Έτσι αδικούμε τους εαυτούς μας και αυτούς που μας παρακολουθούν και μας στηρίζουν. Δεν είναι ότι καλύτερο να παρουσιάζεις τέτοιο πρόσωπο σε ένα παιχνίδι Ολυμπιακών Αγώνων. Οι Αυστραλοί περίμεναν ένα θαύμα για να μπουν στην οκτάδα και έπαιζαν σαν να ήταν σε τελικό.

Πρέπει κι εμείς να αποκτήσουμε αυτό το πνεύμα και αυτή τη συγκέντρωση. Μακάρι αυτό το παιχνίδι να το ξεπεράσουμε ανώδυνα. Ακολουθεί ένας αγώνας ζωής ή θανάτου σε δύο μέρες και ακόμη δεν ξέρουμε τον αντίπαλο. Ελπίζω να γυρίσουμε τον διακόπτη και να παίξουμε πάλι με συγκέντρωση και πάθος. Σήμερα το χειρότερο δεν μας στοίχισε κάτι. Ας πάμε τώρα να κάνουμε το καλύτερο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

Τα σενάρια κατάταξης κι οι πιθανοί αντίπαλοι της Εθνικής πόλο
Αυστραλία - Ελλάδα 12-7

News 24/7

24MEDIA NETWORK