Βλέπει μετάλλιο ο Γκιώνης στο Βέλγιο

Βλέπει μετάλλιο ο Γκιώνης στο Βέλγιο

Το Βέλγιο φαίνεται ότι είναι....γούρικο για τον Παναγιώτη Γκιώνη, καθώς πέρσι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο ανοιχτό πρωτάθλημα της Φλάνδρας και φέτος πηγαίνει για το χάλκινο. Ο 25χρονος πρωταθλητής μας έφτασε αήττητος μέχρι την οχτάδα, επικρατώντας κατά σειρά του Κιντζέλε από το Λουξεμβούργο με 4-0 σετ, του Σουηδού Γιόν Πέρσον επίσης με 4-0 και του Αυστριακού Ντανιέλ Χάμπεσον με 4-1. Στα προημιτελικά ο Ρώσος Μαξίμ Σμιρίεφ τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στη διοργάνωση με 2-4 (8-11, 9-11, 8-11, 11-4, 11-9, 5-11), η οποία όμως δεν του στοίχισε.

Κι αυτό διότι το σύστημα διεξαγωγής δίνει την ευκαιρία σε όποιον χάσει να συνεχίσει παίζοντας με άλλους ηττημένους, καθώς σχηματίζεται ένα νέο ταμπλό από το οποίο ο νικητής μπορεί να φτάσει μέχρι το χάλκινο μετάλλιο. Έτσι λοιπόν, αν ο Γκιώνης πετύχει την Κυριακή (18/09) τρεις νίκες θα καταταγεί τρίτος, ενώ με δύο θετικά αποτελέσματα θα είναι τέταρτος.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες ελληνικές συμμετοχές το πιο χαρακτηριστικό ήταν η κόντρα του Γιάννη Κορδούτη με τον Δημήτρη Παπαδημητρίου. «Ζωντανός» από τον «εμφύλιο» βγήκε ο Κορδούτης με 4-1, με τον μέχρι στιγμής απολογισμό του να είναι τρεις νίκες-δύο ήττες. Ο Παπαδημητρίου, από την άλλη πλευρά, μετράει μία νίκη-τρεις ήττες, ενώ η Όλγα Γεωργοπούλου έχει δύο νίκες-δύο ήττες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK