Βλέπουν... ψυχολόγο στην Mercedes

Ακολουθώντας το προ διετίας παράδειγμα της Λίβερπουλ, η Mercedes αποφάσισε να προσλάβει... ψυχολόγο, ο οποίος θα βοηθήσει τους Lewis Hamilton και Nico Rosberg να διαχειριστούν το άγχος της... κορυφής στο πρωτάθλημα οδηγών και κατασκευαστών.

Βλέπουν... ψυχολόγο στην Mercedes

Σε μια κίνηση που εξελίσσεται σε... μόδα προχώρησε η κατασκευαστική ομάδα της Mercedes. Οι πρωτοπόροι του πρωταθλήματος της Formula 1, τόσο σε επίπεδο πιλότων όσο και σε επίπεδο κατασκευαστών, θεώρησαν δύσκολο για το οδηγικό τους δίδυμο (Lewis Hamilton και Nico Rosberg) να διαχειριστεί το άγχος που προκαλεί η πρώτη θέση.

Για το λόγο αυτό, ακολουθώντας το προ διετίας παράδειγμα της Λίβερπουλ που είχε προχωρήσει σε παρόμοια ενέργεια, τα "ασημένια βέλη" αποφάσισαν να προσλάβουν αθλητικό ψυχολόγο, ο οποίος θα έρχεται σε επαφή με τους δύο πιλότους και θα τους συμβουλεύει πριν αλλά και μετά από το τέλος των Grand Prix.

Ο άνθρωπος που επιλέχθηκε για την αποστολή αυτή είναι ο 50χρονος Σέρι Έβανς, ο οποίος βρέθηκε στο γκαράζ της Mercedes στον προηγούμενο αγώνα στην Κίνα και αφού παρακολούθησε πως λειτούργησαν και συνεργάστηκαν τα μέλη της ομάδας κάτω από πίεση, υπέβαλε σχετική έκθεση με τα πορίσματά του στο αφεντικό της ομάδας, Τότο Βολφ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK