Βόλτα με τριθέσια...Ferrari

Την αίσθηση της ταχύτητας και της πίεσης που δέχεται ένας οδηγός της Formula 1 είχαν την ευκαιρία να νιώσουν κάποιοι συγγενείς και φίλοι του Michael Schumacher.

Βόλτα με τριθέσια...Ferrari
Την αίσθηση της ταχύτητας και της πίεσης που δέχεται ένας οδηγός της Formula 1 είχαν την ευκαιρία να νιώσουν κάποιοι συγγενείς και φίλοι του Michael Schumacher. Ο Γερμανός πιλότος της Ferrari χρησιμοποιώντας ένα τριθέσιο ειδικά διαμορφωμένο αμάξωμα της ιταλικής εταιρείας αγώνων, μπόρεσε να πάει μια ονειρεμένη βόλτα τους δικούς του ανθρώπους στην πίστα του Fiorano.

« Ήταν μια πολύ όμορφη μέρα, τόσο για μένα όσο και για εκείνους που συμμετείχαν στην βόλτα. Όλοι το διασκεδάσαμε, ακόμα και οι μηχανικοί μου που ξέρουν όλες τις λεπτομέρειες του αμαξιού αλλά όχι την συγκίνηση που νιώθεις όταν το οδηγείς. Το πιο συναρπαστικό σε σχέση με το διθέσιο είναι ότι εδώ οι πίσω επιβάτες έχουν καλύτερη οπτική και μπορούν να εκτιμήσουν πιο καλά πως είναι να τρέχεις σε κούρσα και τι νιώθουν οι πιλότοι. Το ωραιότερογια μένα ήταν που τους είδα όλους ενθουσιασμένους από αυτή την εμπειρία », τόνισε χαρακτηριστικά ο επτάκις παγκόσμιος πρωταθλητής.

Σε αυτή την πρωτόγνωρη βόλτα συμμετείχαν σε δυάδες η σύζυγος του Michael Schumacher, Corinna, ο πατέρας του, Rolf, με την σύντροφο του, Barbara Stahl, η εκπρόσωπος Τύπου του Γερμανού πιλότου, Sabine Kehm, ο μάνατζερ του, Willi Weber, ο φυσιοθεραπευτής του, Balbir Singh και κάποιοι μηχανικοί της Formula 1. Η χαρά τους, ωστόσο, μετριάστηκε καθώς η τριθέσια Ferrari αντιμετώπισε πρόβλημα στα υδραυλικά της και ο Schumacher…αναγκάστηκε να τους προσφέρει μια βόλτα με την καινούρια Ferrari FXX.

News 24/7

24MEDIA NETWORK