"Βούλιαξε" την Μούρες ο Ολυμπιακός

Μία από τις πιο εύκολες νίκες της ιστορίας του πανηγύρισε ο Ολυμπιακός, καθώς επικράτησε 39-2 της ρουμανικής Τάργκου Μούρες για τη 2η αγωνιστική του 4ου προκριματικού ομίλου της Euroleague.

"Βούλιαξε" την Μούρες ο Ολυμπιακός

Με πολλά γκολ στην κόντρα, οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 10-0 στο πρώτο οκτάλεπτο και 20-1 στο ημίχρονο, ενώ χαρακτηριστικό είναι ότι πλην των δύο τερματοφυλάκων μόνο η Εύη Τετζαλίδου δεν είχε χριστεί σκόρερ.

Το τρίτο οκτάλεπτο άρχισε με γκολ της Τετζαλίδου και στη συνέχεια ακολούθησε σωρεία γκολ από την Αλεξάνδρα Ασημάκη, η οποία σημείωσε σε εκείνη τη χρονική περίοδο τα έξι από τα εννέα της γκολ.

Το τελικό 39-2 του Εθνικού Κολυμβητηρίου Πειραιά τα λέει όλα, ο Ολυμπιακός έφτασε τους έξι βαθμούς και συγκατοικεί με την Βουλιαγμένη στην κορυφή του 4ου προκριματικού ομίλου της Euroleague.

Τα οκτάλεπτα: 10-0, 10-1, 11-0, 8-1

Ολυμπιακός: Διαμαντοπούλου Χ., Τετζαλίδου 1, Πλευρίτου Ε. 4, Σώρα 3, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου 4, Ασημάκη 9, Πλευρίτου Μ. 2, Καλογεράκου 3, Σάουθερν 3, Μπιανκόνι 6, Νιαρχάκου 2, Σταματοπούλου

Τάργκου Μούρες: Λούκιτς, Τέκαρ, Σελγκάμι 1, Τόροκ, Μολντοβάν, Σίμιον, Τοτ, Βίντικαν 1, Νονέα, Λούνγκου, Ντέμετερ, Σερμπανέσκου, Πρόντα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK