Βράβευσε τον Ολυμπιακό η UNESCO

Τιμητική διάκριση για τον Ολυμπιακό, για την προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό αλλά και για τους Μιχάλη Μουρούτσο και Νίκο Γέμελο στο πλαίσιο των ετήσιων βραβεύσεων του ομίλου UNESCO.

Βράβευσε τον Ολυμπιακό η UNESCO
INTIME SPORTS

Τεράστια τιμητική διάκριση για τον Ολυμπιακό Σ.Φ.Π., για την προσφορά του στον Ελληνικό Αθλητισμό αλλά και για τους Μιχάλη Μουρούτσο και Νίκο Γέμελο στο πλαίσιο των ετήσιων βραβεύσεων του ομίλου UNESCO.

Αναλυτικά:

Για την τεράστια προσφορά του στον Ελληνικό αθλητισμό στη νεολαία και τον πολιτισμό, τιμήθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. από την UNESCO, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (21/12) στο ξενοδοχείο Hilton. Η εκδήλωση, που ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί στην μεγάλη αίθουσα Τερψιχόρη του ξενοδοχείου, στο πλαίσιο των ετήσιων βραβεύσεων του ομίλου UNESCO, Πειραιώς και Νήσων, στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, μιας και η προσέλευση του κόσμου ήταν πολύ μεγάλη. Το βραβείο παρέλαβε από πλευράς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Σ.Φ.Π. η Γενική Διευθύντρια, κ. Χριστίνα Τσιλιγκίρη, η όποια συνεχάρη την UNESCO, για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει σε ανθρώπους που δεν έχουν ούτε να φάνε.

Βράβευσε τον Ολυμπιακό η UNESCO
INTIME SPORTS

Μιχάλης Μουρούτσος: "Να δώσουμε μια “κλωτσιά” για να φύγει η μιζέρια και η αρνητική διάθεση μακριά".

Παράλληλα βραβεύτηκε, για την προσφορά τους στον Ελληνικό αθλητισμό και πολιτισμό ο Χρυσός Ολυμπιονίκης του Σύδνεϋ και επικεφαλής προπονητής του τμήματος ΤΑΕ ΚΒΟΝ ΝΤΟ του Ολυμπιακού, Μιχάλης Μουρούτσος.

Ο Μιχάλης Μουρούτσος κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας αφού ευχαρίστησε την UNESCO για το τεράστιο έργο που προσφέρει , έδωσε το δικό του μήνυμα για αυτές τις μέρες, χρησιμοποιώντας ένα όρο από το άθλημα του: "Να δώσουμε μια κλωτσιά για να φύγει η μιζέρια και η αρνητική διάθεση μακριά"

Βράβευσε τον Ολυμπιακό η UNESCO
INTIME SPORTS

Νίκος Γέμελος: "Καλές γιορτές σε όλους όσους το έχουν ανάγκη και δυστυχώς αυτοί είναι πολλοί.."

Τιμητική διάκριση για την προσφορά του στον αθλητισμό έλαβε από την UNESCO, ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής της κολύμβησης, αλλά και "καλύτερος Προπονητής" για την χρονιά που πέρασε, ύστερα από την πρόσφατη του βράβευση από τον ΠΣΑΤ.

Κατά την παραλαβή της τιμητικής πλακέτας ο Νίκος Γέμελος δήλωσε μεταξύ άλλων: "Ότι το έργο της UNESCO, είναι πολύ σημαντικό και η σημερινή βράβευση αποτελεί μεγάλη τιμή για εμένα τον ίδιο. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους όσους το έχουν ανάγκη και δυστυχώς αυτοί είναι πολλοί".

24MEDIA NETWORK