Williams: Με Pizzonia μέχρι τέλους

Williams: Με Pizzonia μέχρι τέλους
Ο Antonio Pizzonia θα είναι ο παρτενέρ του Mark Webber και στα τελευταία δύο grand prix της περιόδου, στην Ιαπωνία και τη Κίνα. Η Williams επιβεβαίωσε με ανακοίνωση το προαναφερθέν και έτσι ο Βραζιλιάνος πιλότος παίρνει ακόμη δύο ευκαιρίες ώστε να πείσει για τις οδηγικές ικανότητές του και να παλέψει για την εξασφάλιση "τιμονιού" στο μέλλον.

Ο Pizzonia, μόλις έμαθε τα ευχάριστα μαντάτα, έσπευσε να δηλώσει: " Είμαι ευχαριστημένος που θα πάρω μέρος σε ακόμη δύο αγώνες, ιδιαίτερα από τη στιγμή που σε αυτόν της πατρίδας μου αναγκάστηκα να εγκαταλείψω από τον πρώτο γύρο δίχως να ευθύνομαι. Οι πίστες στην Ιαπωνία και τη Κίνα αναδεικνύουν τους καλύτερους πιλότους και ελπίζω να πείσω την ομάδα πως αξίζω ψήφο εμπιστοσύνης ".

Από τη πλευρά του, ο ιδιοκτήτης, Sir Frank Williams, τόνισε: " Η κατάσταση του Pizzonia και η απόδοσή του μας κάνουν να πιστεύουμε πως θα μας υπηρετήσει καλά στο τελευταίο κομμάτι της περιόδου".
Βέβαια, τα προαναφερθέντα οριστικοποιούν το τέλος της συνεργασίας της ομάδας με τον Nick Heidfeld, ο οποίος τα επόμενα χρόνια θα "τρέχει"για λογαριασμό της BMW.

News 24/7

24MEDIA NETWORK