WWE: Τα 3 καλύτερα ματς του 2019 έκρυβαν άπειρο πόνο

'Hell in a Cell': Το πιο επικό βρωμόξυλο που έγινε σε αγώνες του WWE φέτος!

WWE: Τα 3 καλύτερα ματς του 2019 έκρυβαν άπειρο πόνο

Ένας αναγνώστης του Contra.gr, έχοντας διαβάσει κάποιες επικές ιστορίες από wrestlers, όπως αυτή του Όουεν Χαρτ, που προσγειώθηκε στον θάνατό του, ή αυτή την εξωπραγματική ανακοίνωση του Χαλκ Χόγκαν με τις βίδες στην πλάτη του, μας είχε ζητήσει να γράφουμε περισσότερες θετικές ειδήσεις και ιστορίες από τον κόσμο του WWE. Επειδή, λοιπόν, το WWE είναι κατά βάση ένα μαγικό θέαμα, που φέρνει την πάλη και το θέατρο στο ίδιο εξωπραγματικά συναρπαστικό ρινγκ, αυτό το κείμενο θα υμνήσει εκείνα τα ματς του 2019 που αποθέωσαν το wrestling, εκείνα τα ματς που ήταν τα κορυφαία της χρονιάς, σύμφωνα με το WWE.

Τζόνι Γκαργκάνο vs. Άνταμ Κόουλ

Το 'lucharesu' είναι η τεχνική πάλης που έχει διαμορφώσει ο Τζόνι Γκαργκάνο, μια μίξη ιαπωνικού, μεξικανικού και βρετανικού wrestling, που κάνει κάθε του αναμέτρηση να μοιάζει με εμπειρία ζωής. Το ματς με τον Άνταμ Κόουλ, τον ηγέτη της tag team The Unidsputed Era και πολυνίκη των NXT διοργανώσεων, ήταν απρόβλεπτο. Και οδυνηρό. Ακόμα και για σένα που απλά βρίσκεσαι στη θέση του θεατή.

Μπέκι Λιντς vs. Σάσα Μπανκς

The Lass Kicker! Το κορίτσι από την Ιρλανδία με τα ατσάλινα πόδια, η μεγάλη αγάπη του Σεθ Ρόλινς, πάλεψε με το 'Legit Boss', την ηγέτιδα της tag team B.A.D. (Beautiful and Dangerous). Το κορίτσι της οικογενείας Snoop Dogg μαζί με την Μπέκι Λιντς μάς χάρισαν ένα υπερθέαμα γλυκού βρωμόξυλου, όπου οι καρέκλες πήραν νέα αξία.

Ντάνιελ Μπράιαν vs. Κόφι Κίνγκστον

Τον φωνάζουν 'The Submission Specialist' κι έχει για τραγούδι εισόδου -μεταξύ πολλών άλλων- το 'Self Esteem' των Offspring. Πώς μπορείς να μην αγαπήσεις τον Ντάνιελ Μπράιαν, τεχνίτη του guillotine choke και δεκάδων ακόμα επικών κινήσεων, κάτοχο τίτλου παγκοσμίου πρωταθλητή και 'πηγή' highlights; O Κόφι Κίνγκστον, πέρα από το γεγονός ότι έχει στο ενεργητικό του τίτλο παγκοσμίου πρωταθλητή βαρέων βαρών για το WWE, είναι ο άνθρωπος που μας έχει χαρίσει το 'Boom Drop', το 'S.O.S' και το 'Trouble in Paradise'. Σας ακούγονται σαν τίτλοι τραγουδιών της Ριάνα ίσως; ΟΧΙ, δεν είναι.

News 24/7

24MEDIA NETWORK