Ξαφνικό πρόβλημα με Χρ. Αφρουδάκη

Χωρίς τον Χρήστο Αφρουδάκη αναχώρησε το πρωί της Δευτέρας (26/03) για το Ένμοντον του Καναδά και το προολυμπιακό τουρνουά, που θα διεξαχθεί εκεί στο διάστημα 1-8 Απριλίου, η Εθνική μας ομάδα ανδρών.

Ξαφνικό πρόβλημα με Χρ. Αφρουδάκη

Ο 28χρονος περιφερειακός ταλαιπωρείται από γαστρεντερίτιδα και αν όλα πάνε καλά ως προς την αποθεραπεία του, αναμένεται να κάνει το μακρινό ταξίδι την Τετάρτη (28/03).

" Αυτή τη στιγμή δεν είμαι πολύ καλά, αλλά ελπίζω να γίνω σύντομα. Όσο να ναι ήταν μία δυσάρεστη έκπληξη για μένα. Ήταν αδιανόητο. Ξύπνησα το πρωί για να πάω στο αεροδρόμιο και ήμουν σε πολύ άσχημη κατάσταση. Σκέφτηκα να φύγω αλλά θα ήταν ένα μακρύ και κουραστικό ταξίδι, το οποίο ενδεχομένως να επιδείνωνε την κατάστασή μου. Γι’ αυτό αποφασίστηκε να παραμείνω στην Αθήνα. Πάντως έχουμε αρκετές μέρες μπροστά μας κι ελπίζω να γίνω καλά» σχολίασε.

Και πρόσθεσε: « Θέλω να πιστεύω πως δεν θα λείψω. Οι γιατροί μου λένε πως λογικά θα προλάβω. Το αργότερο την Τετάρτη θα κοιτάξω να έχω φύγει. Δεν μπορώ να μην παρευρεθώ στο τουρνουά. Είναι ο στόχος της χρονιάς για μένα και για την ομάδα».

News 24/7

24MEDIA NETWORK