ΣΠΟΡ

Χάλκινο μετάλλιο για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Την 3η θέση και το Χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη οι οποίες νίκησαν με 14-12 την ρωσική Κίνεφ Κίρισι στον μικρό τελικό του Champions Cup.

Χάλκινο μετάλλιο για τα κορίτσια του Ολυμπιακού
Οι “ερυθρόλευκες” παίκτριες μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και δεν άφησαν τις Ρωσίδες να κάνουν το παιχνίδι τους.



Η Σταυρούλα Αντωνάκου με 2 γρήγορα γκολ έβαλε τον Ολυμπιακό στη θέση του οδηγού από νωρίς. Η Αμερικανίδα Κρεγκ πήρε τη σκυτάλη και συνέχισε με τρια δικά της γκολ.



Οι Ρωσίδες προσπάθησαν να αντιδράσουν με Φεντότοβα και Μπελγιαεβα, ωστόσο ο Ολυμπιακός με τις Μανωλιουδάκη, Αντωνάκου και Αβραμίδου να σκοράρουν διατήρησε το προβάδισμα. Όταν η Κίνεφ Κιρίσι μείωσε στο γκολ οι Κρεγκ οι Αντωνάκου σφράγισαν τη νίκη για την ομάδα τους.




Τα οκτάλεπτα: 2-4, 3-3, 3-5, 4-2.




Τα γκολ των δύο ομάδων σημείωσαν οι:




ΚΙΝΕΦ ΚΙΡΙΣΙ (Καμπάνοφ): Μπελιάεβα 4, Φεντότοβα 2, Προκόφιεβα 2, Μπογκντάνοβα 2, Σομπόλεβα, Λισούνοβα.




ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Παυλίδης): Κρεγκ 4, Αντωνάκου 4, Φαν Μπέλκουμ 3, Μανωλιουδάκη 2, Αβραμίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ