ΣΠΟΡ

“Χάλκινος” ο Γκιώνης

Με το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος θα φύγει από το Σβέσατ της Αυστρίας και το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο οποίος ηττήθηκε στον ημιτελικό από τον Βλαντιμίρ Σαμσόνοβ.

“Χάλκινος” ο Γκιώνης

Ο Παναγιώτης Γκιώνης κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα πινγκ – πονγκ που διεξάγεται στο Σβέσατ της Αυστρίας, αντιμετωπίζοντας στον ημιτελικό τον πολύ έμπειρο Βλάντιμίρ Σαμσόνοβ από τη Λευκορωσία.

Ο Γκιώνης βρέθηκε να χάνει με 2-0, μείωσε κατακτώντας το 3ο σετ, ενώ στη συνέχεια στο 4ο έχασε την ευκαιρία να ισοφαρίσει καθώς ενώ προηγήθηκε με 7-0 έχασε το σετ με 8-11. Παρά το γεγονός πως μείωσε στο 50 σετ ξανά, ο Λευκορώσος κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Έλληνα αθλητή και πήρε τη νίκη με 4-2.

Τα σετ:4-11, 9-11, 12-10, 8-11, 11-7, 8-11

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK