Ξανά στον τελικό ο Μάρεϊ

Στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν βρίσκεται ξανά ο Άντι Μάρεϊ. Απέκλεισε τον Τόμας Μπέρντιχ και νίκησε τον πρώην συνεργάτη του, αφήνοντας υπονοούμενα εναντίον του.

Ξανά στον τελικό ο Μάρεϊ

"Μέχρι στιγμής αυτή την εβδομάδα δείξαμε πως οι γυναίκες μπορούν να είναι επίσης καλές προπονήτριες", δήλωσε ο Άντι Μάρεϊ μετά την πρόκριση του στον τελικό του Αυστραλιανού Όπεν για τέταρτη φορά εις βάρος του Τόμας Μπέρντιχ.

Τα λόγια του Μάρεϊ βρήκαν το στόχο που ήθελαν δηλαδή έφτασαν στα αυτιά του προπονητή του Μπέρντιχ και πρώην συνεργάτη/φίλου του Σκωτσέζου, Ντάνι Βαλβέρντου. Ο Βενεζουελάνος ήταν αντίθετος με την πρόσληψη της Αμελί Μορεσμό τον περασμένο Μάιο και τον Νοέμβριο έλυσε τη συνεργασία του με τον Μάρεϊ και προσελήφθη από τον Μπέρντιχ.

Ο Μπέρντιχ σέρβιρε στο 5-3 για να κατακτήσει το πρώτο σετ, το πήρε στο τάι μπρέικ, αλλά στη συνέχεια όλα πήγαν στραβά χάρη στη σωστή τακτική του Μάρεϊ με τον Σκωτσέζο να παίρνει τη νίκη με 6-7 (6-8), 6-0, 6-3, 7-5.

Την Κυριακή (1/2) ο 27χρονος δεξιόχειρας από το Ντανμπλέιν θα αγωνιστεί για τέταρτη φορά στον τελικό, διεκδικώντας το πρώτο του τρόπαιο στη Μελβούρνη με αντίπαλο το νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στον κάτοχο του τίτλου, Σταν Βαβρίνκα και τον τέσσερις φορές νικητή Νόβακ Τζόκοβιτς που παίζουν την Παρασκευή (30/1, 10.30, live από το Contra.gr).

News 24/7

24MEDIA NETWORK