ΣΠΟΡ

Χάνει τα μετάλλια η Κότοβα

Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του μήκους το 2000 και το 2004, Τατιάνα Κότοβα, βρίσκεται μεταξύ των ονομάτων που σύμφωνα με τη ρωσική ομοσπονδία στίβου πιάστηκαν "ντοπέ".

Χάνει τα μετάλλια η Κότοβα

Η 36χρονη άλτρια είχε βρεθεί θετική σε επανέλεγχο των δειγμάτων που είχε δώσει στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2005 στο Ελσίνσκι, με συνέπεια να χάνει όλα όσα αποκόμισε τη διετία 2005-2007 (μετάλλια, χρηματικά έπαθλα), περίοδος για την οποία τιμωρήθηκε.

Το αργυρό μετάλλιο στο Παγκόσμιο του Ελσίνκι καταλήγει στην Γαλλίδα Ενίς Μπαρμπέρ και η Κουβανή Γιαργκέλις Σαβίνε ανεβαίνει στο βάθρο. Το χρυσό στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα κλειστού στίβου της επόμενης χρονιάς καταλήγει στην Αμερικανίδα Τιάνα Μάντισον.

Η Κότοβα, πάντως, η οποία έχει σταματήσει την καριέρα της, διατηρεί το χάλκινο μετάλλιο της Οσάκα από το 2007.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK