Ξεφεύγει η κόντρα Γιαννακόπουλου-Μπαλτάκου για τον Ερασιτέχνη

Η διαμάχη Γιαννακόπουλου - Μπαλτάκου πέρασε σε άλλο επίπεδο: δωροδοκία, ψεύδη και μηνύσεις στο τραπέζι της αντιπαράθεσης για το κουμάντο στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Ξεφεύγει η κόντρα Γιαννακόπουλου-Μπαλτάκου για τον Ερασιτέχνη

Δημήτρης Γιαννακόπουλος και Δημήτρης Μπαλτάκος έχουν πάρει τα όπλα, έχουν πέσει στα χαρακώματα και ανταλλάσσουν πυρά! Μέχρι εξαντλήσεως τους, μέχρι να παραδοθεί ο άλλος...

Από τη μία ο διοικητικός ηγέτης του μπασκετικού τμήματος, ο οποίος μάχεται ν' αναλάβει την ηγεσία του Ερασιτέχνη και από την άλλη ο πρόεδρος της "μάνας του λόχου". Ουδείς κάνει πίσω.

Την Πέμπτη είχαμε νέα ένταση, η οποία πυρπολύθηκε από την ανακοίνωση που είχε εκδώσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος την Τετάρτη.

Ο Δημήτρης Μπαλτάκος απάντησε με δική του δήλωση καταγγέλλοντας πως "δωροδοκήθηκε" προκειμένου να μην δεσμεύσει τον Ερασιτέχνη με το υπουργικό πρότζεκτ που αφορά το Γουδή και περιλαμβάνει το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού.

Άμεση ωστόσο ήταν η αντίδραση της πλευράς Γιαννακόπουλου. Ο Στέφανος Αυγουλέας, μέλος της τριμερούς ομάδας εργασίας, ανέφερε πως "τα ψέματα του κυρίου Μπαλτάκου συνεχίζονται", προτού ο ίδιος ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος μεταφέρει πως ετοιμάζονται μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση.

News 24/7

24MEDIA NETWORK