Ξεκίνησε προπονήσεις ο Ιακωβάκης

Μετά τη ξεκούραση, ήρθε η ώρα για σκληρή δουλειά. Έτοιμος να βελτιώσει την εικόνα του, τις αγωνιστικές του δυνατότητες αλλά και να κυνηγήσει την επιτυχία στις μελλοντικές διοργανώσεις δείχνει ο Περικλής Ιακωβάκης.

Ξεκίνησε προπονήσεις ο Ιακωβάκης
Μετά τη ξεκούραση, ήρθε η ώρα για σκληρή δουλειά.Έτοιμος να βελτιώσει την εικόνα του, τις αγωνιστικές του δυνατότητες αλλά και να κυνηγήσει την επιτυχία στις μελλοντικές διοργανώσειςδείχνει ο Περικλής Ιακωβάκης.

Ο πρωταθλητής μας στα 400μ με εμπόδια ξεκίνησε την προετοιμασία του ενόψει της νέας χρονιάς, έχοντας πρωταρχικό στόχο το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Γκέτεμποργκ. Μπορεί φέτος να μην του πήγαν όλα όπως τα ήθελε, αλλά ο Ιακωβάκης θεωρεί ότι μαθαίνει από τα λάθη του.

Οπως όλα δείχνουν, ο Ελληνας σπρίντερ θ' ακολουθήσει τον γνωστό δρόμο προς τη Ν. Αφρική, όπου και πραγματοποιεί τα τελευταία χρόνια το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Ο Ιακωβάκης σκοπεύει το ερχόμενο καλοκαίρι να είναι πολύ δυνατό γι' αυτόν, αφού θα δώσει το παρών τόσο σε αγώνες Golden League, αλλά και σε Grand Prix.

News 24/7

24MEDIA NETWORK