ΣΠΟΡ

Ξεκούραστη πρεμιέρα στην Πόλη

Νικηφόρα άρχισε την Πέμπτη (22/09) ο Πανιώνιος τις υποχρεώσεις του στην Κωνσταντινούπολη, όπου διεξάγεται ο Β' όμιλος της πρώτης προκριματικής φάσης του Euro Cup.

Ξεκούραστη πρεμιέρα στην Πόλη

Η γεωργιανή Ιβέρια Τμπλίσι έγινε…σάκος του μποξ για τους “κυανέρυθρους”, οι οποίοι έφτασαν δια περιπάτου στην επικράτηση με 17-2.

Την Παρασκευή (23/09) η ομάδα του Γιώργου Σελετόπουλου θα μπει δύο φορές στην πισίνα, το πρωί για να αντιμετωπίσει την οικοδέσποινα Ένκα (09:00) και το απόγευμα την γερμανική Ανόβερο (19:00).

Να θυμίσουμε ότι την πρόκριση για την επόμενη φάση της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης (σ. μέχρι πέρσι Len Trophy) θα πάρουν οι τέσσερις από τις έξι ομάδες του γκρουπ.

Τα οκτάλεπτα: 4-1, 5-0, 4-0, 4-1.

Πανιώνιος:Στ. Μιμίδης 4, Κότεριλ 4, Παπαδόγκωνας 2, Λ. Κουκής 2, Μιτελούδης 2, Τζαμαντάκης 1, Σιταρένιος 1, Δ. Κουκής 1.

Ιβέρια:Κουασβίλι 2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK