Χώρισαν οι δρόμοι Τσακιρόπουλου – Ολυμπιακού
Aπό το 1995 μέχρι και σήμερα αποτέλεσε αναπόσπαστο μέλος της ομάδας βόλεϊ του Ολυμπιακού αλλά το πλήρωμα του χρόνου έφτασε για τον Αντώνη Τσακιρόπουλο. Ο 38χρονος κεντρικός αποφάσισε να φύγει μετά από 12 χρόνια από τους "ερυθρόλευκους" και εξέδωσε ευχαριστήρια ανακοίνωση η οποία δημοσιεύεται στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού.

“Mετά από 12 χρόνια συνεργασίας, με Πρωταθλήματα, Κύπελλα Ελλάδας και Ευρωπαϊκά Κύπελλα Κυπελλούχων, μετά από 12 χρόνια δημιουργίας ειλικρινών και άρρηκτων δεσμών με την Διοίκηση και τον κόσμο του Ολυμπιακού, θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο Σωκράτη Κόκκαλη που χωρίς αυτόν δεν θα είχε πραγματοποιηθεί η μετεγγραφή μου στον Ολυμπιακό, τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη Λ. Θεοδωρακάκη για το αμέριστο ενδιαφέρον του προκειμένου η ομάδα να αντεπεξέρχεται τις δυσκολίες και να πρωταγωνιστεί και τον Γ. Γλού για την συνεχή προσφορά του στην ομάδα.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον Στέλιο Κούβαρη και τον Παντελή Ταρνατόρο για την καθημερινή στήριξη τους στους παίκτες και την ομάδα. Ευχαριστώ τον Βαγγέλη Μαρινάκη για την προσπάθεια που έκανε την τελευταία χρονιά να μας επαναφέρει στην κορυφή.
Τέλος ευχαριστώ τον μοναδικό ανεπανάληπτο κόσμο του Ολυμπιακού που ήταν παρών σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ομάδας και μας βοήθησε-εντός και εκτός έδρας- να κερδίζουμε στο γήπεδο. Όλα αυτά τα χρόνια αφιερώθηκα ολοκληρωτικά στην ομάδα με μοναδικό μέλημα μου την διατήρηση άριστου κλίματος και την επίτευξη των στόχων.
Εύχομαι κάθε καλό.
Αντώνης Τσακιρόπουλος