Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Κουρνέτας

Την απόκτηση του Βασίλη Κουρνέτα για ένα χρόνο ανακοίνωσε ο ΠΑΟΚ.

Υπέγραψε για ένα χρόνο ο Κουρνέτας

Ήταν το τυπικό σκέλος της συμφωνίας του "Δικεφάλου" με τον 38χρονο πασαδόρο, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό.

Ο ίδιος δήλωσε: " Αισθάνομαι χαρούμενος που τη νέα χρονιά θα βρίσκομαι στην ομάδα του ΠΑΟΚ. Πρόκειται για ένα πολύ οργανωμένο σωματείο με διάθεση να κοιτάξει ακόμα πιο ψηλά τα επόμενα χρόνια.

Μου έγινε μία πολύ σοβαρή πρόταση από τον πρόεδρο του ΤΑΠ ΠΑΟΚ κ.Γιώργο Ανδρέου. Σε συνδυασμό και με το ενδιαφέρον που έδειξε προς το πρόσωπο μου ο νέος τεχνικός της ομάδας Γιάννης Καλμαζίδης , ένας από τους πιο καταξιωμένους προπονητές στην Ελλάδα, ήταν οι πιο σοβαροί λόγοι για τους οποίους επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ.

Σαφώς και είμαι έτοιμος αγωνιστικά. Αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο για μένα ο ΠΑΟΚ να φτάσει τη νέα χρονιά ακόμα πιο ψηλά. Για μένα η παρουσία της ομάδας στους τελικούς είναι ένα κίνητρο που με δελέασε από την πρώτη στιγμή και θέλω να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ στην επίτευξη των στόχων που έχει βάλει ο ΠΑΟΚ για τη νέα χρονιά. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και μέσα από την άνοδο του θα βγει κερδισμένο και το ελληνικό βόλει".

Εδώ και αρκετά χρόνια αρκετοί συμπαίκτες μου μου έλεγαν πως πρέπει να ζήσω ένα χρόνο στη Θεσσαλονίκη. Φέτος θα ικανοποιήσω την επιθυμία τους. Ολοκληρώνω κατά κάποιο τρόπο την καριέρα μου σε μία πόλη που έχει προσφέρει πολλά στο ελληνικό βόλεϊ. Είναι κάτι καινούριο για μένα και το περιμένω με χαρά και ανυπομονησία".

News 24/7

24MEDIA NETWORK