Υπό κράτηση και σε απομόνωση ο Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης

Υπό κράτηση βρίσκεται ο Νόβακ Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης, απομονωμένος και με δύο αστυνομικούς να τον φυλούν, όπως δήλωσε ο πατέρας του στο σερβικό B92.

Υπό κράτηση και σε απομόνωση ο Τζόκοβιτς στο αεροδρόμιο της Μελβούρνης
© 2021 SETH WENIG / AP IMAGES

Την Τετάρτη ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα τo θυμάται για το υπόλοιπο της ζωής του. Ο Σέρβος θρύλος του τένις έφτασε στην Μελβούρνη για το Australian Open, ωστόσο ένα λάθος στη συμπλήρωση των ταξιδιωτικών του εγγράφων έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα τόσο στον ίδιο, όσο και στην ομάδα που τον συνοδεύει.

Ο Τζόκοβιτς δεν έχει την απαραίτητη visa από τη στιγμή που έφτασε στην Αυστραλία με ιατρική εξαίρεση (δεν επιτρέπεται η είσοδος στην χώρα σε μη εμβολιασμένους), με αποτέλεσμα να βρίσκεται τις τελευταίες ώρες υπό κράτηση, σε απομόνωση, με δύο αστυνομικούς ακριβώς έξω από την αίθουσα στην οποία περιμένει να μάθει τι θα συμβεί τις επόμενες ώρες

Αυτό, τουλάχιστον, δήλωσε ο πατέρας του, ο Σέρτζαν Τζόκοβιτς στον σταθμό B92 που τον προσέγγισε για να μάθει τι γίνεται αυτή τη στιγμή στην Μελβούρνη. Ο πρωθυπουργός της Αυστραλίας είχε προαναγγείλει την αυστηρή εξέταση των εγγράφων του Νόλε, με τις πιθανότητες να μπει στο επόμενο αεροπλάνο για να γυρίσει στην πατρίδα του να είναι πλέον πολλές.

News 24/7

24MEDIA NETWORK