Ζεστό χρήμα στα ταμεία του ΣΕΦ

Η διοίκηση του ΣΕΦ φέρνει σημαντικό ποσό στα ταμεία του σταδίου με διαφημιστική συμφωνία που βρίσκεται προ των πυλών. Ποιο είναι το ποσό που μπορεί να εισπραχθεί όταν κλείσει το ντιλ.

ΦΑΛΗΡΟ / ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΑΛΗΡΟ / ΣΤΑΔΙΟ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΑΣ (ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Σε νέα εποχή σε ότι αφορά τα έσοδά του θα μπει μέσα στους επόμενους μήνες το ΣΕΦ.

Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες, η διοίκηση του σταδίου βρίσκεται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με ενδιαφερόμενους έτσι ώστε να μπει διαφήμιση στη μετόπη του κεντρικού κτιρίου η οποία θα είναι ορατή από παντού.

Παράγοντες που γνωρίζουν καλά τα της διαφημιστικής αγοράς τονίζουν ότι η τιμή που μπορεί να αποφέρει στα ταμεία του ΣΕΦ μία τέτοια διαφήμιση μπορεί να φτάσει το 1.000.000 ευρώ ή και ακόμα πιο πάνω, ανάλογα με το ενδιαφέρουν και τις εταιρίες οι οποίες θα σπεύσουν να καταθέσουν προσφορές.

Οταν πάντως το σχετικό ντικ κλείσει, το ΣΕΦ θα πάρει μεγάλη οικονομική ανάσα αφού θα καταφέρει το 1/3 της κρατικής επιχορήγησης (που φτάνει στο συνολικό ύψος των 3.000.000 ευρώ) να το καλύψει από την αγορά. Αυτο σημαίνει παράλληλα ότι στο άμεσο μέλλον η Πολιτεία θα καταβάλλει λιγότερα χρήματα για τη συντήρηση και τη λειτουργία του σταδίου.

24MEDIA NETWORK