ΣΠΟΡ

Ζητά αναβολή από την ΕΕΑ ελέω… Σαμικά

Την αναβολή της επανεξέτασης του φακέλου από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού αιτήθηκε η διοίκηση του Παναθηναϊκού.

Ζητά αναβολή από την ΕΕΑ ελέω… Σαμικά

Αρχικά το “τριφύλλι” δεν είχε λάβει την άδεια συμμετοχής στο νέο πρωτάθλημα, καθώς εκκρεμούσαν τελεσίδικες οφειλές προς Γκιγιόμ Σαμικά. Επειδή ωστόσο οι άνθρωποι των “πρασίνων” βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με την πλευρά του Γάλλου ακραίου και πιστεύουν ότι στο τέλος θα βρεθεί λύση, ζήτησαν μετάθεση της συζήτησης για κάποια άλλη ημερομηνία.

Το γεγονός ότι ο δικηγόρος του Σαμικά απέστειλε έγγραφο στην ΕΕΑ, επιβεβαιώνοντας ότι αναζητείται φόρμουλα εξόφλησης του πελάτη του, στον Παναθηναϊκό αισιοδοξούν πως και το αίτημά τους θα γίνει δεκτό και την έγκριση της Επιτροπής θα εξασφαλίσουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK