ΣΠΟΡ

Ζήτησε συγγνώμη ο Φέτελ

Ο Σεμπάστιαν Φέτελ απολογήθηκε στα μέλη της Red Bull για τη συμπεριφορά του στο Grand Prix της Μαλαισίας και την απόφασή του να αγνοήσει τις εντολές της ομάδας του.

Ζήτησε συγγνώμη ο Φέτελ

Ο Γερμανός πιλότος, έπειτα από την κριτική την οποία δέχθηκε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ομάδας στο Μίλτον Κέινς, στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τον επόμενο αγώνα στην Κίνα και έδωσε εξηγήσεις στα μέλη της Red Bull για όσα διαδραματίστηκαν στη Σεπάνγκ. Ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μάλιστα, υποσχέθηκε να μην επαναλάβει τη συμπεριφορά του.

“Είπε πως δεν μπορεί να γυρίσει το χρόνο πίσω αλλά παραδέχτηκε πως αυτό που έκανε ήταν λάθος. Ζήτησε συγγνώμη στην ομάδα και σε κάθε μέλος του προσωπικού ξεχωριστά για τη συμπεριφορά του. Αναγνωρίζει τη σημασία της ομάδας και ότι το να είσαι μέλος της είναι απαραίτητο στοιχείο για να είσαι σε θέση να διεκδικείς αυτά τα πρωταθλήματα”, δήλωσε το αφεντικό της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ, στο “Sky Sports” και πρόσθεσε:

“Μιλήσαμε και με τους δύο πιλότους και το θέμα θεωρείται λήξαν. Ο Φέτελ είναι ειλικρινής τύπος και φαινόταν ότι είχε καταλάβει πως έκανε λάθος. Πιστεύω πως η συγγνώμη του ήταν αληθινή”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK