"8 μύρια για Ιβάνοβιτς ο Ολυμπιακός"!!

Ο Κόντε διώχνει τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς από την Τσέλσι και οι Τούρκοι εμπλέκουν τον Ολυμπιακό σαν αντίπαλο της δικής τους Big 3 στην “μάχη” για την απόκτησή του! Αποκαλύπτουν και... λεπτομέρειες της “ερυθρόλευκης πρότασης”, όπως λεφτά και χρονική διάρκεια που του προτείνουν. Τι λένε στο λιμάνι.

"8 μύρια για Ιβάνοβιτς ο Ολυμπιακός"!!

Είναι Σέρβος διεθνής αλλά όχι πελάτης του "γνωστού" μας Φάλι Ραμαντάνι, που έχει Μιλιβόγεβιτς, Μάριν και Σϊα και κάνει δουλειές με τον Ολυμπιακό του Βαγγέλη Μαρινάκη... Από τον περασμένο Φεβρουάριο έχει κλείσει τα 32 χρόνια του, άρα είναι σε καλή ηλικία για να την... κάνει προς Ελλάδα μεριά...

Διαθέτει σπουδαίο βιογραφικό, παίζει από το 2008 στην Πρέμιερ Λιγκ, έχει κατακτήσει την κούπα με τα μεγάλα αυτιά και σίγουρα είναι ο αμυντικός που πιθανή άφιξή του στον Ολυμπιακό θα προκαλούσε...πανικό στους οπαδούς του.

Ο λόγος για τον Μπράνισλαβ Ιβάνοβιτς, ο οποίος από τότε που ο Αντόνιο Κόντε άλλαξε σύστημα στην Τσέλσι δεν χωράει στην ενδεκάδα της και ψάχνεται να την κάνει από το "Στάμφορντ Μπρίτζ", αν όχι τον Γενάρη τότε το καλοκαίρι που λήγει και το συμβόλαιό του. Και η αλήθεια είναι πως ο ατζέντης του τον προτείνει ΗΔΗ σε διάφορες ομάδες που μπορούν να καλύψουν τα στάνταρ του (όχι μόνο τα οικονομικά). Ανάμεσα τους φέρεται να είναι και ο Ολυμπιακός...

Τις προηγούμενες εβδομάδες έκαναν την εμφάνισή τους δημοσιεύματα που συνέδεαν τον Ιβάνοβιτς με τις Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους. Ώσπου τις τελευταίες ημέρες τα τουρκικά Μέσα έβαλαν στο... κόλπο για Ιβάνοβιτς και τις τρεις μεγάλες ομάδες της χώρας. Με την... ιστορία να γίνεται πιο ενδιαφέρουσα από την στιγμή που έμπλεξαν και το όνομα του Ολυμπιακού σαν "ανταγωνιστή" των Φενέρ, Γαλατά, Μπεσίκτας.

Σύμφωνα, λοιπόν, με δημοσίευμα της "Fotospor", οι "ερυθρόλευκοι" δεν δείχνουν απλά διατεθειμένοι να μπουν στην "κούρσα" της διεκδίκησής του, αλλά είναι και αποφασισμένοι να του προσφέρουν τετραετές συμβόλαιο, έναντι 2.000.000 ευρώ (καθαρά και χωρίς μπόνους) τον χρόνο! Περίπου δηλαδή τα λεφτά που πλήρωσε αυτό το καλοκαίρι ως ετήσιες αποδοχές στον Καρντόσο της Τραμπζονσπορ! Στο παρελθόν πάντως ο Ολυμπιακός είχε φτάσει να πληρώνει 1,8 εκατ. ευρώ στον Όλαφ Μέλμπεργκ.

Για τον Ιβάνοβιτς, των 10 εκατ. ευρώ χρηματιστηριακής αξίας και των 92 συμμετοχών και 12 γκολ στην εθνική Σερβίας, στον Ολυμπιακό δήλωναν άγνοια. Άλλωστε και στο πρόσφατο παρελθόν τα τουρκικά Μέσα τον έχουν εμπλέξει σε διάφορες υποθέσεις, είτε για παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα τους, είτε για ξένους άσους που αποτελούν μεταγραφικούς στόχους ομάδων τους. Αντικειμενικά ο Ολυμπιακός... πουλάει στην γειτονική χώρα.

Ο δεξιός οπισθοφύλακας της Τσέλσι "ψάχνεται" και στην Premier League, με την... μπογιά του να εξακολουθεί να περνάει στο υψηλό επίπεδο του ποδοσφαιρικού χάρτη. Την φετινή σεζόν μετράει μόνο 9 συμμετοχές στη Τσέλσι, με την οποία έχει κατακτήσει δύο φορές την κορυφή της Premier League και μία το Champions League. Παράλληλα με την φανέλα της μετράει 257 εμφανίσεις και 22 γκολ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK