Αχ και να είχαμε μιά Θάτσερ!!

Αχ και να είχαμε μιά Θάτσερ!!
Θα ξεκινίσω λέγοντας κάτι που είναι γνωστό και χιλιοειπωμένο. Όταν στην Βρετανία η κατάσταση της βίας είχε φτάσει στο απροχώρητο και εξέθετε τη χώρα διεθνώς βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι που αποφάσισαν να λύσουν το πρόβλημα μια για πάντα. Αποφάσισαν λοιπόν, υπουργοί, η πρωθυπουργός και όλοι οι σύλογοι να συμπορευθούν, να συναποφασίσουν και εν τέλει και με τις ευλογίες της Βασσίλισας να σωσουν κάτι που αγαπούν. Το ποδόσφαιρο!
Τί έκαναν λοιπόν? Το έβαλαν για 5 χρόνια στο χειρουργείο, του έκαναν τις κατάλληλες εγχειρήσεις, το έραψαν, το μπάλωσαν και το άφησαν να αναρρώσει. Εκεί λοιπόν που ήταν ετοιμοθάνατο σώθηκε χάρις στην άμεση επέμβαση, συνήλθε, δυνάμωσε και ομόρφηνε. Εφτασε σε τέτοιο σημείο δύναμης που μοιάζει πλεόν ακόμα και σήμερα Αθάνατο. Και... εζησαν αυτοί καλα και μεις... τελοσπάντων!

Εδώ στη νότια Ευρώπη και σε ένα μικροσκοπικό κράτος, την Ελλάδα, που μπορεί να μήν υπάρχει Βασσίλισα ώστε να πάρει χρώμα αυτό το... παραμύθι υπάρχουν ΚΑΙ υπουργοί, ΚΑΙ πρωθυπουργός αλλά ΚΑΙ ποδόσφαιρικοί σύλλογοι. Το ποδόσφαιρο το αγαπούν πολλοί και το μισούν λίγοι. Αυτοί οι λίγοι λοιπόν έχουν καταφέρει να κάνουν αυτό που έκαναν και οι τότε λίγοι στην Βρετανία. Εκθέτουν την χώρα διεθνώς - μη μπορώντας φυσικά να καταλάβουν οτι είναι κομπλεξικοί - ωστε το άθλημα να χρειάζεται επειγόντως χειρουργείο.

Αρα είναι απλά τα πράγματα. ¨Οταν κάποιος είναι άρρωστος θανάσιμα και κάποιοι πρέπει να τον πάνε για επέμβαση ωστε να σωθεί το κάνουν είτε απο συμπόνια είτε από αγάπη και ενδιαφέρων! ¨Οταν όμως τον αφήνουν να πεθάνει αβοήθητος στο δρόμο ή ακόμα χειρότερα του ρίχνουν και μια καρέκλα πάνω του ωστε να πάει και μια ώρα αρχήτερα τότε ούτε αγάπη έχουν αλλά ούτε και ενδιαφέρων! Μάλλον μίσος έχουν! Και για να κλείνω την τοσο μα τόσο απλή και έυκολη για κατανόηση αυτή σκέψη που θυμίζει την απλούστατη μέθοδο των τριών που μαθαίναμε στο Δημοτικό θα απευθύνω τρία απλά ερωτήματα....

Μήπως βρε όλοι εσείς που κάνετε τις φασαρίες και βγάζετε τις μπλούζες σας στο κρύο μεσα στα γήπεδα για να δείξετε τι μάγκες είστε, είστε καταβάθος κρυογάτσουλα?Μήπως σεβαστοί μας κύριοι κύριοι Υπουργοί ανήκετε και σείς σε αυτούς που θα πέταγαν και καμια καρέκλα ωστε να πάει μια ώρα αρχήτερα?Μήπως σεβαστέ κύριε πρωθυπουργε μια Θάτσερ φορούσε παντελόνια?

Υ.Γ. Ο κος Καραμανλής και η αυλή του πρέπει να καταλάβουν κατι σημαντικό. Επειδή οι εποχές άλλαξαν και με ασφαλιστικές ρυθμίσεις και στρατιωτικές δυναμικές δεν μένει πλεόν κανεις στην Ιστορία, αν θέλουν όντως να τους θυμόμαστε για πάντα πρέπει να πάρουν τα όπλα και να καθαρίσουν τον Αθλητισμό. Αν δεν το κάνουν αυτό αυτοί θα χάσουν. Δείξτε βρε επιτέλους πως φοράτε και σεις παντελόνια!!

Υ.Γ 2 Γιατί άλλωστε νομίζετε πως σαν ψήφισαν? Εεε? Για τα 30 ευρώ παραπάνω ή για την μείωση της ανεργίας? Για χαζους τους περνατε? Αν λοιπόν δεν φτιάξετε εσείς το ποδόσφαιρο, δεύτερη 4ετία να την ξεχάσετε!

Υ.Γ 3 Αυτα που διαβάζετε δεν είναι λόγια ούτε ενός αλλά ούτε και του αέρα!

Σας ευχαριστώ...


News 24/7

24MEDIA NETWORK