Ad Item

Ad Item
Η εναλλαγή στην εξουσία που παρουσιάστηκε ως μάθημα δημοκρατίας και στιλ από τους Ιταλούς « Corriere della sera» έφερε σημαντικές αλλαγές στην φυλακή μου. Δέκα χιλιάδες κρατούμενοι απελευθερώθηκαν, ενώ μόνο εγώ μεταφέρθηκα σε διαφορετικό κελί. Η απόφαση να χρησιμοποιηθώ για την κρατική προπαγάνδα βελτίωσης των συνθηκών των φυλακών χειροκροτείται θερμά. Το αποτέλεσμα το βλέπετε στην παρακάτω αφίσα…


Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του πανεπιστημίου Warwick που δημοσιεύθηκε στην γαλλική Le Monde από τους 1200 πλέον προβεβλημένους επιστήμονες οι 700 εργάζονται στις ΗΠΑ. 600.000 χιλιάδες ξένοι φοιτητές και εκπαιδευτικοί βρίσκονται σε αμερικανικά πανεπιστήμια, ενώ οι μισοί από αυτούς προέρχονται από την Ασία.

Σε μία μόλις δεκαετία (1993-2003) οι χορηγήσεις καταναλωτικών δανείων αυξήθηκαν στη χώρα μας με ποσοστό που υπερβαίνει το 2,000 %, όταν την ίδια περίοδο οι πιστώσεις αυτές αυξήθηκαν στην Ευρωπαϊκή Ένωση κατά 90,4%. Η εκρηκτική αυτή άνοδος συνδέεται τόσο με την κατάργηση περιορισμών, όσο και στην απότομη αποκλιμάκωση των επιτοκίων. Αποδεικνύει όμως την επιφανειακή ευημερία της μάζας.
"Ο κ.Βενιζέλος φέρθηκε άσχημα στον Αρη. Το μόνο που έκανε ήταν να παρέμβει για να εισπράξουμε νωρίς τα 300.000 ευρώ που ήταν το πριμ εξόδου στην Ευρώπη και να μας δώσει άλλα 55.000 ευρώ. Δεν έκανε τίποτα άλλο. Ούτε με την ΕΕΑ μας βοήθησε. Εγώ προσωπικά τηλεφώνησα στον κ.Παπαλάκη και του είπα να ρίξει τον Αρη αν τολμάει, αλλά κανείς δεν τόλμησε να το κάνει. "
Δηλώσεις του κ.Καραμπέρη στον ραδιοφωνικό σταθμό Extra.

"Σας παραδίδω τον ελληνικό αθλητισμό σε ακμή λίγο πριν την καλύτερη στιγμή της ιστορίας του. Και δεν σας κρύβω ότι τα οικονομικά του δεν είναι ανθηρά. Ίσως είναι δυσκολότερα από κάθε άλλη φορά."
O x-(υφ)υπουργός αθλητισμού, κ.Γιώργος Λιάνης κατά την τελετή παράδοσης της (υφ)υπουργικής καρέκλας.

Περισσότερα από 150 εκ. ευρώ απέσπασε σπείρα της Νέας Υόρκης από εκατομμύρια ανύποπτους καταναλωτές χρεώνοντας τηλεφωνικούς λογαριασμούς με ανύπαρκτες υπηρεσίες. Η απάτη έγινε μέσω δικτύου νομιμοφανών ιδιωτικών τηλεφωνικών εταιρειών το οποίο είχε στηθεί από την Mafia της Ν.Υόρκης.
Το σχέδιο: Οι καταναλωτές καλούσαν τις εταιρείες για παροχή τηλεφωνικών υπηρεσιών ( γραμμές συζήτησης, ροζ γραμμές, διαγωνισμοί, κτλπ.). Το δίκτυο όμως πέρα από το κόστος της κλήσης, χρέωνε τους καταναλωτές με 31 ευρώ επιπλέον για κάθε τηλεφώνημα τα οποία τα έκρυβαν κάτω από παραπλανητικούς τίτλους ( π.χ φωνητικές υπηρεσίες, άλλες υπηρεσίες, λοιπές χρεώσεις –σ.p. σας θυμίζει τίποτα?).
Το κόλπο έπιασε στην μάζα, ενώ μερικοί δεκάδες υποψιασμένοι που το αντιλήφθηκαν και διαμαρτυρήθηκαν πήραν μία αποζημίωση. Προκειμένου να τηρηθεί το πλάνο, η Mafia έκλεινε τις εταιρείες που δεχόντουσαν παράπονα και δημιουργούσε νέες με τα ίδια πρόσωπα.

Ο σοφός τοίχος hiphopάρει σε ρυθμούς Active Member, αποκωδικοποιεί τις εντολές διακυβέρνησης σχετικά με την έπαρση, την οίηση, την μετριοπάθεια και την ταπεινότητα.
«…Και για φαντάσου μια μέρα πλούσιος να γίνω
Και από τις τύψεις μου τους γύρω μου να φτύνω
Να έχω ένα αμάξι το πιο ακριβό μοντέλο
Και για επιχείρηση ένα κυριλέ μπουρδέλο.
Που να έχει πελάτες μεγάλους δικαστές
Δημόσια πρόσωπα και άξιους βουλευτές
Και αν έρθει η ώρα μια χάρη να ζητήσω
Να πω -Παιδιά, τώρα σειρά μου να πηδήσω-..»

News 24/7

24MEDIA NETWORK