Άδικα πυρά

Άδικα πυρά
Διαβάζουμε όλοι τις τελευταίες μέρες για τις "εγκληματικές" ενέργειες του Ντέμη Νικολαϊδη που διχάζουν την ΑΕΚ (!!!) και την φέρνουν στα πρόθυρα εμφυλίου.
Όμως δυστυχώς δεν είναι έτσι και αναλύω το γιατί απαντώντας με επιχειρήματα σε αυτά που του προσάπτουν: (Δεν είμαι δικηγόρος του Ντέμη, ένας σκεπτόμενος φίλαθλος θέλω να πιστεύω πως είμαι).

Προσάπτουν λοιπόν στον Ντέμη ότι "έδωσε" 2 παιδιά στην Αστυνομία σπιλώνοντας τους δημόσια, όμως πέρσυ, όλοι ήταν υπέρμαχοι των ενεργειών του Ντέμη κατά της ΒΙΑΣ στα γήπεδα με σκοπό να ξαναγυρίσει ο κόσμος σε αυτά.Πέρσυ το πέτυχε και του έδωσαν συγχαρητήρια όλοι για αυτό του το κατόρθωμα, φέτος όμως τι έγινε; Δεν θέλουμε πλέον απομάκρυνση κάθε είδους βίας απ'τα γήπεδα; Ή θα πρέπει να είμαστε επιλεκτικοί στις επιλογές μας όσον αφορά την καταπολέμηση της; Όποιος έσφαλε, θα δεχτεί τις συνέπειες!

Κάποιοι πρέπει να ανατρέξουν σε κάποιο λεξικό και να διαβάσουν τι εστί αχαριστία. Γιατι αυτό κάνουμε [κι εγώ μαζί σε ορισμένα θέματα], είμαστε αχάριστοι απέναντι στον Ντέμη που έπαιξε το κεφάλι του κορώνα-γράμματα για να σώσει την ΑΕΚ και να την κάνει να ορθοποδήσει οικονομικά και αθλητικά βαδίζοντας σε Ευρωπαϊκα πλέον πρότυπα. Κάποιοι άλλωστε ήδη ξέχασαν το 5ετές πλάνο εξυγίανσης της ΑΕΚ και απαιτούν (!!!) πρωτάθλημα...

Τρίτο φλέγον θέμα της επικαιρότητας όσον αφορά την ΑΕΚ είναι ο "ύμνος" ή αλλιώς το νέο τραγούδι της ΑΕΚ που έγραψε ο Φοίβος. Μερίδα των οπαδών το αποδοκιμάζουν, άλλοι ήδη το αγκάλιασαν και είναι δικαίωμα τους να μην αποδοκιμάζεται αυτό το τραγούδι όταν παίζει στο γήπεδο γιατί... μιλάμε για ένα τραγούδι που μιλάει για την ΑΕΚ, υμνεί την ΑΕΚ, το ελάχιστο που πρέπει να κάνουν είναι να σεβαστούν τους υπόλοιπους ΑΕΚτζήδες που αρέσκονται στο άκουσμα του, που τους ξυπνά μνήμες, που τους συγκινεί....

Ο Ντέμης δεν επέλεξε αυτή την όδο... εκεί τον παγιδεύσανε, και ελπίζω για το καλό της ΑΕΚ και του Ελληνικού ποδοσφαίρου να την αποφύγει αυτή την παγίδα και να συνεχίσει μέχρι να επιτύχει τους στόχους του.

Τέλος να τονίσω ότι δεν είμαι κατά των οργανωμένων, κατά της Original ή οποιουδήποτε άλλου συνδέσμου. Άλλωστε με την Original μεγαλώσαμε όλοι... Αλλά αυτό δεν δίνει το δικαίωμα σε ΚΑΝΕΝΑΝ να καταπατά τα δικαιώματα των υπόλοιπων φιλάθλων και οπαδών της ΑΕΚ.Αλληλοσεβασμός είναι η λέξη που πρέπει να ηχεί στα αυτιά όλων, μόνο που τον σεβασμό δεν μπορείς να τον απαιτήσεις, μονάχα να τον κερδίσεις με συνεχή έργα που δείχνουν ότι στην καρδιά σου έχεις την ομάδα.

Βίκτωρας Αγγελόπουλος


News 24/7

24MEDIA NETWORK