Αφιέρωμα - Αργεντινή: Εισαγωγή

Αφιέρωμα - Αργεντινή: Εισαγωγή
Αυτό το αφιέρωμα δεν είναι για τον Πελέ. Αυτο το αφιέρωμα δεν ειναι για τον Μαραντόνα. Αυτο το αφιέρωμα δεν θα σας μιλήσει για ‘φαινόμενα’, ‘μάγους’, φαβέλες και ξυπόλητα παιδάκια σε χωμάτινες αλάνες. Ούτε και για εκατομμυριούχους προέδρους και μεγαλοπαράγοντες. Αυτό το αφιέρωμα δεν έχει συνεντεύξεις απο γνωστούς δημοσιογράφους και άλλους ειδικούς, ‘γνώστες του χώρου’. Αυτό το αφιέρωμα δεν ειναι ενας ατελείωτος κατάλογος ποδοσφαιρικής στατιστικής. Ούτε και μια απλή καταγραφή ποδοσφαιρικής ιστορίας.

Αυτο το αφιέρωμα είναι γραμμένο για ανθρώπους που έχουν βαρεθεί να βλέπουν παίχτες να αλλάζουν ομάδες σαν πουκάμισα. Παράγοντες να γράφουνε παραδόσεις και ιστορίες στα παλιά τους τα παπούτσια. Μάνατζερ να γίνονται πλούσιοι χωρίς να χρειάζεται καν η παρουσία τους. Επιτροπές απο ‘ειδικούς’ να αλλάζουνε μορφή, να δημιουργούνε και να καταργούνε κάθε είδος ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Διοικήσεις και ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες να νοιάζονται μόνο για έσοδα, σπόνσορες, διαφημίσεις και τηλεοπτικά συμβόλαια, διώχνοντας από τα γήπεδα αυτούς που δεν αντέχει η τσέπη τους να ακολουθήσουν μια σταθερά συνεχόμενη αύξηση στις τιμές των εισιτηρίων, ανεξάρτητα από την αγάπη τους για το άθλημα.

Αυτό το αφιέρωμα είναι για το ποδόσφαιρο της Νοτίου Αμερικής. Για τις ομάδες, την ιστορία τους και τις καλύτερες στιγμές τους. Για τους οπαδούς, την οργάνωσή τους, την παρουσία τους, την κουλτούρα τους και τα παρατσούκλια τους. Για τα γήπεδα, τις γειτονιές που βρίσκονται, τις παραδόσεις και τους μύθους που ζουν εκεί.

Έτσι απλά, αυτό το αφιέρωμα ειναι γραμμένο ΑΠΟ και ΓΙΑ ανθρώπους που αγαπάνε αυτό που από μικροί ολοι μας αποκαλούμε ΜΠΑΛΑ.

Ξεκινάμε το ταξίδι μας από την (link:54875)Αργεντινή(/link)

News 24/7

24MEDIA NETWORK