Αγαπάει τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης;

Αγαπάει τον ΠΑΟΚ ο Αναστασιάδης;
Αν και φίλος μιας μικρής ομάδας του κέντρου που προσφάτως έχασε 3 πολύτιμα στελέχη της (για μεγάλη ομάδα του Αθήνας) θα ήθελα, σαν αντικειμενικός παρατηρητής (πιστεύω) να ασχοληθώ με μια ομάδα της Θεσσαλονίκης. Τον ΠΑΟΚ.

Δεν θα καταπιαστώ ακριβώς με τα αγωνιστικά της ομάδας, για τα οποία δεν μου πέφτει κανένας λόγος. Θα κάνω μια πιο εξωαγωνιστική προσέγγιση.

Προσφάτως, κατέφυγε στα δικαστήρια ο πρώην προπονητής του ΠΑΟΚ, κ. Άγγελος Αναστασιάδης για να διεκδικήσει κάποια δεδουλευμένα. Δικαίωμα του. Αυτό που με εκπλήσσει είναι το timing, όχι μόνο του συγκεκριμένου κυρίου, αλλά και μερικών ακόμα ποδοσφαιριστών.

Η ομάδα του ΠΑΟΚ είναι ίσως η μοναδική που μπορεί να απειλήσει το τέως ΠΟΚ. Το έκανε άλλωστε και πέρυσι. Παρόλα αυτά, και ενώ δείχνει ότι σιγά-σιγά βρίσκει τον δρόμο της, ο κ. Αναστασιάδης φρόντισε να επαναφέρει την φουρτούνα. Λες και δεν θέλει το καλό της ομάδας που ‘αγαπάει’.

Παράλληλα, 4 πρώην ποδοσφαιριστές του, αποφάσισαν και αυτοί ξαφνικά να αναζητήσουν δικαστικώς κάποιες αποζημιώσεις. Οι Κούτσης, Ατματζίδης, Βόκολος αλλά και ο Παντελής Καφές (που αν θυμάμαι καλά, σε ένδειξη μεγαλοπρέπειας, το καλοκαίρι είχε χαρίσει τα χρωστούμενα στην πρώην ομάδα του) αποφάσισαν να κινηθούν μαζί με τον πρώην προπονητή τους κατά της πρώην ομάδας του.

Δεν γνωρίζω τι είναι αυτό που έκανε τον κ. Αναστασιάδη να επιλέξει την συγκεκριμένη χρονική περίοδο, αλλά πλέον έχω την εντύπωση ότι δικαιώνει τις δηλώσεις Γούμενου (‘ο Αναστασιάδης δεν θέλει να προπονεί την ομάδα, θέλει να την διοικεί’).

Ο κ. Αναστασιάδης, που αμοίβεται πλέον πλουσιοπάροχα, δείχνει σε όλους εμάς, που βλέπουμε και διαβάζουμε περιστασιακά (και όχι φανατικά) την ειδησεογραφία του ΠΑΟΚ, ότι έχει μια βεντέτα με τον κ. Γούμενο και προσπαθεί να του κάνει κακό, με οποιαδήποτε μορφή, αγνοώντας επιδεικτικά το καλό της (πρώην) ομάδας του. Εν προκειμένω, να δημιουργήσει ξανά αναστάτωση (σε ένα ήρεμο κλίμα, όπως έχει δημιουργηθεί μετά την έλευση του κ. Καραγεωργίου).

Βρήκε μερικά από τα ‘πουλέν’ του, τα έπεισε να συμπορευθούν μαζί του στην δικαστική διαμάχη, ενώ (πλέον) δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να παρακίνησε και κάποιους από τους ποδοσφαιριστές του ιστορικού σωματείου να ξεκινήσουν την δική τους επανάσταση (απεργία).

Είναι κρίμα, γιατί αν είναι αληθινές κάποιες ή όλες από τις παραπάνω διαπιστώσεις, αμαυρώνει το δικό του προπονητικό όνομα. Είναι κρίμα γιατί δεν αφήνει μια ομάδα να βρει την ησυχία της, για να επιτύχει τον στόχο της (μια έξοδο στην Ευρώπη), στο τόσο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Άλλα πάνω από όλα, είναι κρίμα, γιατί δεν αγαπάει τον ΠΑΟΚ, όπως διαφεντεύει, αλλά την τσέπη του. Και οι παραδόπιστοι είναι οι πλέον απεχθείς από τον κόσμο.

Με εκτίμηση (προς τους φιλοξενούντες και την ομάδα του ΠΑΟΚ)
Φώτης Αντωνόπουλος

Υ.Γ. Για να μην παρεξηγηθώ, θα αναφέρω για άλλη μια φορά, ότι δεν έχω ΚΑΜΙΑ απολύτως σχέση με κανένα από τα προαναφερθέντα ονόματα και όλα τα παραπάνω αποτελούν παρατηρήσεις. Πιθανόν και λανθασμένες. (κάποια άλλη στιγμή ίσως να ασχοληθώ και με τα καθ ‘ημάς.)

News 24/7

24MEDIA NETWORK